search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:48
MENU CLOSE

Καιρός: Βελτίωση από το Σάββατο με ηλιοφάνεια – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

14.01.2022 21:55
kairos_new

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, πιο μαλακός συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, και με μεγάλα διαστήματα με ήλιο.

Από το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Και στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν.

Τοπική συννεφιά λοιπόν στο δεύτερο μισό της ημέρας αναμένεται στην ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Και πιθανόν να ψιχαλίσει λίγο τοπικά το απόγευμα στην κεντρική Εύβοια.

Το κρύο θα υποχωρήσει καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο. Θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 12 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 15 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές, τοπικά 16 βαθμούς στα δυτικά. Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα κυμανθούν από 10 βαθμούς στα νησιά του βορείου Αιγαίου, μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε βόρειες διευθύνσεις στα πελάγη. Στο Ιόνιο 3 έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 4 έως 6 και στο ανατολικό-νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και τοπική συννεφιά από το μεσημέρι και στην συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι σε βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ το απόγευμα θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, ο ήλιος θα κυριαρχήσει στην πόλη,με αραιή συννεφιά στη Χαλκιδική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στο Θερμαϊκό θα πνέει βοριάς 4 με 6 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης

Πλήρωσαν με τη ζωή τους την «τρέλα» των supercars: Τα τροχαία που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (Photos/Videos)

Σοκ για τον Νταντσένκο της ΑΕΚ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σύζυγός του τη μέρα της μεταγραφής του

Τζόκοβιτς: «Άδειασμα» και από τους Σέρβους γιατρούς – Επικρίσεις Βούτσιτς κατά Αυστραλίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:48