search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:35
MENU CLOSE

#Με_την_Γεωργία: Ο καλλιτεχνικός κόσμος στο πλευρό της 24χρονης (Video)

20.01.2022 18:55
georgia76-new

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει τη χώρα, με τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου να βρίσκονται στο πλευρό της κοπέλας και να εκδηλώνουν δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στήριξή τους.

Με αναρτήσεις, φωτογραφίες, μακροσκελή κείμενα, βίντεο και φυσικά το γνωστό πλέον, hashtag #Με_την_Γεωργία, διάσημοι υποστηρίζουν πως θα σταθούν δίπλα στη Γεωργία, μέχρι τη δικαίωσή της.

Στο πλευρό της 24χρονης στάθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, παρά τις αρχικές δηλώσεις της, που προκάλεσαν αντιδράσεις. Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε ξεκάθαρα τη συμπαράστασή της σε κάθε γυναίκα που έχει πέσει θύμα βιασμού.

Στη δημοσίευσή της έγραψε: «Κορίτσια μιλήστε!!! Η Γεωργία έβγαλε το πρόσωπο της γιατί ψάχνει μάρτυρες από εκείνη τη βραδιά. Ζητάει όποια κοπέλα ήταν εκεί να εμφανιστεί και να σταθεί στο πλευρό της. Όποια κοπέλα ήταν σε αντίστοιχες βραδιές ή θάβει μέσα της τον ίδιο πόνο να τον μοιραστεί στο πλευρό της. Κορίτσια μιλήστε! *Περιμένουμε και τη συμβολή του @THEMETHOTEL με οποίο τρόπο ή μέσο διαθέτει”».

Και η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε εξ αρχής δηλώσει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό όποιας γυναίκας χρειαστεί, έκανε μία αντίστοιχη ανάρτηση στο Twitter, στην οποία και έγραψε: «Η απόφασή της είναι η πιο ηχηρή απάντηση. Δίπλα σου, μαζί σου. Απο την αρχή. Κι ως το τέλος φυσικά».

Με τη σειρά της και η Μαρία Μπακοδήμου στήριξε δημόσια την 24χρονη Γεωργία, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έρχεται με χιόνια και πολικό ψύχος – Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Απολύθηκαν οι εμπλεκόμενοι στους εικονικούς εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας

Κορωνοϊός: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, κατέληξε βρέφος 2 μηνών που νοσούσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18