search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:40
MENU CLOSE

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πρέπει να μάθουμε σαν άντρες να χρησιμοποιούμε αλλιώς τα παντελόνια μας» (Video)

22.01.2022 19:03
alexandrou

Για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει πλέον να μάθουν να φέρονται οι άντρες και για τις επιθέσεις που δέχονται στην εκπομπή μίλησε στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Δε θέλω να πω ότι είμαι ευάλωτος αλλά είμαι ένας άνθρωπος που εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Δεν έχει να κάνει με το ότι η Ιωάννα είναι κοπέλα μου. Πρέπει επιτέλους και εμείς σαν άντρες να χρησιμοποιήσουμε τα παντελόνια μας για έναν διαφορετικό λόγο. Μια συγγνώμη αρκεί και να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Όχι να βγαίνουμε μόνο με τσαμπουκά και μαγκιά και να το παίζουμε θιγμένοι. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τις πράξεις που κάνουμε», είπε ο πανελίστας που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της συντρόφου του Ιωάννας Τούνη.

«Εμείς στην εκπομπή είμαστε απλά άνθρωποι που κάνουμε τη δουλειά μας. Προστατεύονται κάποιοι άνθρωποι από τον νόμο. Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν είμαστε δικαστές… Το ότι στηρίζω την Ιωάννα δεν το κάνω επειδή πρέπει να το κάνω…  Είναι μια δύσκολη και λεπτή κατάσταση, θέλει λεπτούς χειρισμούς, δεν είμαι ειδικός ούτε η Ιωάννα είναι ειδικός. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους δικηγόρους», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Νικολέττα Ράλλη: Χάκαραν το κινητό της και έκλεψαν φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές (Video)

Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη γάτα: «Καλό σου ταξίδι αγάπη μου γλυκιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13