search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:20
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Με νέα επιβαρυντικά στοιχεία στην ανακρίτρια ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία

25.01.2022 17:25
dikastiriaagrinio09-new

Νέες εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει στην ανακρίτρια ο 50χρονος ιερέας που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για βιασμό και παιδική πορνογραφία σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο.

Από το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εξέτασε τα «ίχνη» του κατηγορούμενου στις ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες κατασχέθηκαν, προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τα οποία ο 50χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.  Ωστόσο, η αδυναμία του συνηγόρου του να παραστεί στη σχετική διαδικασία (επρόκειτο να ταξιδέψει από την Αθήνα και η κακοκαιρία δεν το επέτρεψε) οδήγησε τον ιερέα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Η απολογία του κατηγορούμενου στην ανακρίτρια αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή με πιο πιθανή ημερομηνία αυτή της Τετάρτης.

Ο ιερέας συνελήφθη τον Ιούνιο του 2021 αφού τον κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη δύο αδελφές που όταν ήταν ανήλικες έπεσαν, όπως έχουν τονίσει, θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του.

Ο ιερέας κατηγορείται για τα αδικήματα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, του βιασμό ανηλίκου καθώς και της αποπλάνησης και των ασελγών πράξεων κατά ανηλίκων.

Η μεταγωγή του ιερέα στα Δικαστήρια Αγρινίου έγινε από το υπόγειο του κτιρίου και ενώ στην είσοδο των δικαστηρίων είχε αναρτηθεί πανό από πολίτες που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Διαβάστε επίσης:

Αττική Οδός: Μετά το χάος, έρχονται κυρώσεις

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άστεγος πέθανε από το κρύο στο κέντρο της πόλης

Σχολεία: Κλειστά και την Τετάρτη στην Αττική – Δεν θα γίνει ούτε τηλεκπαίδευση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15