search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:40
MENU CLOSE

«Σπόντα» Κούγια για Στυλιανίδη: «Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε» (Video)

26.01.2022 11:49
kougias_stylianidis_new

Άκρως αιχμηρό σχόλιο, αμφισβητώντας ευθέως και συνολικά τις ικανότητες του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

«Πρωθυπουργέ, αυτόν Στυλιανίδη που τον βρήκες;», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

«Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;», σχολίασε.

«Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λέει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσει τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού; Θα πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους διερωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει;», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης;

Συγγρού: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης – Ένας σοβαρά τραυματίας, εικόνες απόλυτης καταστροφής (photos/videos)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Επίθεση σε Πατούλη από την Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ (Video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αργία και σήμερα σε 6 Περιφέρειες – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:40