search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:59
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 25-27/1/2022: «Χιόνισε» τηλεθέαση, αλλά λίγο

28.01.2022 18:06
tileorasi_new

Οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες έπαιξαν ως ένα βαθμό το ρόλο τους στην τηλεθέαση των ημερών του «λευκού αποκλεισμού».

Την περασμένη Τρίτη ο «Σασμός» κατέρριψε το ρεκόρ τηλεθέασης της σεζόν μέχρι τώρα που κατείχε από τις 15 Οκτωβρίου 2021 η σπαρταριστή κωμωδία «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».

Το επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha κατάφερε 16,8% (16,4% είχε η σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα) και μάζεψε μπροστά στις τηλεοράσεις και τη συχνότητα του σταθμού 1.742.000 τηλεθεατές.

Ανεβασμένη ήταν και η τηλεθέαση της έτερης δραματικής σειράς- «Η γη της ελιάς»- του Mega και στο «τσακ» έχασε την τρίτη θέση η σειρά «Άγριες μέλισσες» από το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Το «Survivor» υποχώρησε στην πέμπτη θέση (από την τρίτη που ήταν στο τηλεβαρόμετρο της προηγούμενης ημέρας) με ελαφρά κάμψη ης τηλεθέασης του, όμως έπαιξε ρόλο και η καλύτερη απόδοση που είχαν οι σειρές μυθοπλασίας στο primetime.

Στην «καρδιά» της χιονοκαταιγίδας, την Τετάρτη, και ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός και η ταλαιπωρία εκατοντάδων ανθρώπων στην κλειστή Αττική οδό με τα αυτοκίνητα τους, «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» έκαναν το «1-2», τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας ήταν το «Survivor», βελτιώνοντας την απόδοση του και έκανε «πέταγμα» η σατιρική «Ράδιο αρβύλα», σύμφωνα πάντα με τα επίσημα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Εντύπωση προκαλεί το στοιχείο ότι ξεχώρισαν τα δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται σε ζώνη διαφορετική από εκείνη του «σκληρού» ανταγωνισμού και ενημερωτικές εκπομπές όπως το «Live news» του Mega.

Ενδεχομένως η αδιάκοπη ενημέρωση από σχεδόν το σύνολο των καναλιών και η εκτός τηλεόρασης πληροφόρηση, συνέβαλαν στον κατακερματισμό των τηλεθεατών και στον επιμερισμό της τηλεθέασης.

Την Πέμπτη, χωρίς «Suvivor», στο τρίτο σκαλοπάτι ανέβηκε ο «Τροχός της τύχης», ακολουθούμενος από την σατιρική «Ράδιο αρβύλα» που είδαν λιγότεροι σε σχέση με το προηγούμενο βράδυ.

Αυτή τη φορά στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο εμφανίζονται τρία δελτία ειδήσεων με ικανοποιητικά δεδομένα τηλεθέασης συγκριτικά με την μέση απόδοση  του προηγούμενου διαστήματος που σημειώνουν και ως τυπολογία προγράμματος.

Διαβάστε επίσης:

Τον φάκελο «Γυναικοκτονίες» ανοίγει η εκπομπή «Special Report»

Μυθικό ποσό σε μετρητά από τους The New York Times για την εξαγορά της αθλητικής ιστοσελίδας «the Athletic»

Κινητικότητα στα ΜΜΕ – Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν δύο εφημερίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58