search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:55
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Καναδάς: Μαζική διαδήλωση εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού (Video)

30.01.2022 14:49
kanadas-diadilosi

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα του Καναδά, Οτάβα προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της απόφασης της κυβέρνησης να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η οικογένεια του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό φέρεται να φυγαδεύτηκε σε ασφαλή τοποθεσία «λόγω ανησυχιών ασφαλείας».

Οι πεζοί διαδηλωτές που κατέκλυσαν τον κοινοβουλευτικό περίβολο ήταν χιλιάδες και μάλιστα, εν μέσω προειδοποίησης για ακραίο ψύχος και ενώθηκαν μια σειρά από φορτηγατζήδες που άρχισαν να καταφθάνουν στο σημείο αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Αργότερα προστέθηκαν και άλλοι οδηγοί και διαδηλωτές από όλες τις περιοχές της χώρας που, σε ορισμένες περιπτώσεις, διένυσαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να μεταφέρουν το μήνυμά τους στους δρόμους έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού στο κέντρο της πόλης.

Το «Κονβόι της Ελευθερίας» όπως ονομάστηκε ξεκίνησε ως διαμαρτυρία κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, με πρωτεργάτες τους οδηγούς φορτηγών. Και εξελίχθηκε σε ένα μαζικό «τσουνάμι» διαμαρτυρίας ενάντια στους κανονισμούς της κυβέρνησης Τριντό για την αναχαίτιση της Covid-19.

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση για τον εντοπισμό 16χρονου σε κορυφή των Τζουμέρκων

Πρόταση μομφής-Δραγασάκης: «Πρωτοβουλία δημοκρατικής ευθύνης η πρόταση δυσπιστίας»

Βύρωνας: Ξυλοδαρμός 17χρονου από ομάδα δέκα ατόμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31