search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:07
MENU CLOSE

Πρόταση μομφής: Δυσαρέσκεια Βενιζέλου για Μητσοτάκη

30.01.2022 23:23
Βενιζέλος αδειάζει Σαμαρά: Στη συγκυβέρνηση ήταν πάγια θέση η προσφυγή στην Χάγη - Media

Ενοχλημένος με τον πρωθυπουργό που δεν ανέφερε ούτε τον ίδιο ούτε άλλα στελέχη της παράταξής του στα πρόσωπα που έγιναν στόχος της «σκευωρίας Novartis» εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα του ζήτησε επιτακτικά – μιλώντας εκ μέρους της παράταξής του, όπως τόνισε – να ζητήσει συγγνώμη από τα πολιτικά πρόσωπα που κατέστησαν στόχος της “σκευωρίας Novartis”. Μνημόνευσε δε ως τέτοια τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Πικραμμένο και τους υπουργούς Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνη Γεωργιάδη, Ανδρέα Λυκουρέντζο και Μάριο Σαλμά».

»Δεν ανέφερε το όνομα του Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, των πρώην υπουργών Ανδρέα Λοβέρδου και Γιώργου Κουτρουμάνη και το δικό μου ως πρώην αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς δεν ανήκουμε στην παράταξή του», συνέχισε.

«Όταν όμως ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στη Βουλή σε μια σκευωρία που έθεσε στο στόχαστρό της την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας δια του ευτελισμού της Δικαιοσύνης δεν δικαιούται να διαχωρίζει τα πρόσωπα που κατέστησαν στόχος με κομματικά κριτήρια. Το μόνο κριτήριο είναι θεσμικό. Ο κ. Μητσοτάκης όφειλε να καταστήσει σαφές ότι υπερασπίζεται τους θεσμούς και όχι στελέχη της παράταξής του», κατέληξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Σπανάκης: Τον… έχρισε «ασφάλεια κυλικείου» ο Μητσοτάκης μετά το επεισόδιο Πολάκη – Γεωργιάδη

Πρόταση Μομφής: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το επεισόδιο Πολάκη – Γεωργιάδη (Video)

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Θετικός στον κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:05