search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:54
MENU CLOSE

Γαλλία: Υπό αστυνομική προστασία δημοσιογράφος – Την απειλούν με αποκεφαλισμό Ισλαμιστές

31.01.2022 18:58
france_police
Πηγή: Pixabay

Η σκιά της έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια ομάδα αστυνομικών καθώς μετά την παρουσίαση ενός ντοκιμαντέρ για το ριζοσπαστικοποιημένο Ισλάμ, η γοητευτική Γαλλίδα δημοσιογράφος Οφελί Μενιέ δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Η 34χρονη Οφελί παρουσίασε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο: «Zone Interdite» (Απαγορευμένη Ζώνη), σχετικά με τον τρόπο με την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία.

Το ρεπορτάζ εστίαζε στην καθημερινότητα των πολιτών της φτωχής πόλης Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία. Στην πόλη αυτή, πολλά καταστήματα που απευθύνονται σε Μουσουλμάνους, πωλούν κούκλες χωρίς πρόσωπο και τα εστιατόρια διαθέτουν ειδικές καμπίνες για να τρώνε μόνο γυναίκες.

Να σημειωθεί ότι εκτός από την Οφελί Μενιέ απειλές για τη ζωή του δέχεται και ο δικηγόρος ο δικηγόρος Αμίν Ελμπαχί που μίλησε κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε επίσης

Εκάλη: Την επανεμφάνισή τους έκανε ομάδα από αγριογούρουνα (Video)

Αττική Οδός: Πότε θα καταβληθεί η αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους οδηγούς

Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας – Έστειλε προσωπικό της βίντεο στα social media

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50