search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:45
MENU CLOSE

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Αντίστροφη μέτρηση για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

31.01.2022 15:48
georgiampika87-new

Βγήκαν τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Βέρνης που είχε σταλεί δείγμα ούρων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα και αναμένονται στο αντίστοιχο τμήμα του ΑΠΘ, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του πανεπιστημίου της Βέρνης στο αρμόδιο Τμήμα του ΑΠΘ.

Η επιστημονική ομάδα των Ελβετών απέστειλε μέιλ όπου αναφέρει πως τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στα ούρα της 24χρονης είναι έτοιμα και θα αποσταλούν στη Θεσσαλονίκη. Τα αποτελέσματα, θα μεταφραστούν και στη συνέχεια το πόρισμα που θα συντάξουν θα διαβιβαστεί μέσα σε σφραγισμένο φάκελο στην Ε’ ανακρίτρια μαζί με τις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου .

Το περιεχόμενο του πορίσματος θα κρίνει και την εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας.

Ενώ τω μεταξύ συνεχίστηκαν οι καταθέσεις στην ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να περνούν το κατώφλι της ανακρίτριας και να καταθέτουν όσα γνωρίζουν για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς στο επίμαχο πάρτι στην σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια όπου βρίσκεται το γραφείο του Θεόφιλου Αλεξόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας την είχε απειλήσει όταν κατέθετε για τον βιασμό της.

Διαβάστε επίσης:

Εllinika Hoaxes διαψεύδουν Κεραμέως: «Δεν χρηματοδοτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Εταιρεία Προγεννητική Αγωγή»

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Καταιγίδες και χιόνια από την Τρίτη

ΕΚΠΑ: Στα 100 πανεπιστήμια του Top Google Scholar Citations για 5η συνεχόμενη χρονιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:45