search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:09
MENU CLOSE

Οικονόμου κατά ΚΙΝΑΛ: «Ίσες αποστάσεις με τον Πολάκη συνιστούν απόλυτη ταύτιση»

01.02.2022 13:12
oikonomou_new

Για συνεχή προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πολώσει το πολιτικό κλίμα μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στο χθεσινό περιστατικό Πολάκη-Αθανασίου στη Βουλή.

Παράλληλα ο Γιάννης Οικονόμου έριξε τα βέλη του στο ΚΙΝΑΛ, κατηγορώντας το ότι επέλεξε να κρατήσει «ίσες αποστάσεις» και πως «έχει στρίψει το τιμόνι του αριστερά».

Μιλώντας στoν Alpha 989 radio και την εκπομπή «Ραντάρ» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Προφανώς έχει αποφασίσει τις προτεραιότητες και τη στρατηγική του και είναι κάθε δικαίωμά του. Έχει στρίψει το τιμόνι αριστερά, γιατί θεωρεί ότι αυτό πρέπει να κάνει για να καταλάβει έναν χώρο, τον οποίο θεωρεί ότι είναι προνομιακός. Όμως, αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που συνέβη χθες στη Βουλή. Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και δεν μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις από αυτούς που προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς, από τον Πολακισμό, που ταυτίζεται με την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, από τη μία, και με τους κανόνες της Δημοκρατίας και του κοινοβουλίου».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Απάντηση Τασούλα σε Πολάκη – Σφοδρή επίθεση Ραγκούση στο προεδρείο (Video)

ΚΙΝΑΛ: «Καρφί» Καρανικόλα κατά ηγεσίας για την υπόθεση Novartis – «Ανεξήγητη σιωπή για όσους στοχοποιήθηκαν»

Γεραπετρίτης για Φουρθιώτη: Δεν τον έχω δει ποτέ, δεν έχουμε οικειότητα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58