search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15
MENU CLOSE

LIVE η σύγκρουση στη Βουλή μετά το επεισόδιο με Πολάκη – Αθανασίου

01.02.2022 11:26
tasoulas_new

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από τη Βουλή την συνεδρίαση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, που κατέληξε σε ολομέτωπη σύγκρουση μετά το επεισόδιο Πολάκη – Αθανασίου στην Ολομέλεια.

Το επεισόδιο

Χθες κ. Πολάκης κατά τη συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ζήτησε να πάρει τον λόγο  και άρχισε να επιτίθεται στον κ. Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε την απόφαση των εισαγγελέων οικονομικού εγκλήματος για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του κ. Γεωργιάδη.
«Η αρχειοθέτηση δεν είναι αθώωση» είπε μεταξύ άλλων.

Ο προεδρεύων Χαράλαμπος  Αθανασίου κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει τον Κανονισμό της Βουλής και να τοποθετηθεί για το ζήτημα της ημερήσιας διάταξης που αφορά το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Η άρνηση του κ. Πολάκη τον οδήγησε στην απόφαση να διακόψει την συνεδρίαση. Είναι δε χαρακτηριστικό πως όταν ο κ. Αθανασίου έκλεισε το μικρόφωνο του κ. Πολάκη, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλησίασε τον κ. Γεωργιάδη στα υπουργικά έδρανα προκειμένου να ακούγεται με τον Άδωνι Γεωργιάδη να… σταυροκοπιέται.

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Νέο επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη – Επιχείρησε να μιλήσει για τη Novartis και o προεδρεύων διέκοψε τη συνεδρίαση (video)

Δημοσκόπηση Pulse: Δυσαρέσκεια για τη διαχείριση της κακοκαιρίας

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την πράξη αρχειοθέτησης των δικογραφιών Γεωργιάδη και Αβραμόπουλου για την Novartis

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15