search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:52
MENU CLOSE

Πάνος Νάτσης: Σε σοκ ο οδηγός του φορτηγού – «Θα πουλήσω τη μηχανή μου» (Video)

01.02.2022 12:46
panos-natsis__new

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, έπειτα από το μοιραίο τροχαίο στο Μεταξουργείο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το νήμα της ζωής του κόπηκε αναπάντεχα στην ηλικία των 31 μόλις χρόνων.

Σε σοκ παραμένει, όμως, και ο οδηγός του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Πάνου Νάτση.

«Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή»

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό.

Πρόκειται έναν άνθρωπο που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… Τι να σας πω; Είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος» είπε ο αδερφός του οδηγού της μηχανής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ενώ αναφερόμενος στο τροχαίο πρόσθεσε:

«Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του».

Εξήγηση πραγματογνώμονα για το τροχαίο

Τη δική του εξήγηση για το τροχαίο δυστύχημα έδωσε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Tlive», ο κ. Μαδιάς τόνισε: «Πρέπει να μπει φανάρι στο σημείο, οπωσδήποτε! Έχω διαπιστώσει πως όλοι οι οδηγοί ούτε καν επιβραδύνουν για να μην τους πάρουν οι άλλοι την προτεραιότητα. Είναι κρίσιμο αν η μηχανή έπεσε, λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, δηλαδή παγωμένο ή ολισθηρό οδόστρωμα. Και η ταχύτητα δεν ήταν μεγάλη» είπε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αν η μηχανή έπεσε όρθια πάνω στο φορτηγό αλλά και ο τρόπος που έγινε η σύγκρουση.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και σε έναν αυτόπτη μάρτυρα που υποστηρίζει ότι είδε τη μηχανή να επιβραδύνει.

Αύριο η κηδεία του ηθοποιού – Κατάθεση χρημάτων αντί στεφάνων επιθυμεί η οικογένεια

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετέφερε την επιθυμία της οικογένειας του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση για κατάθεση χρημάτων αντί στεφάνων, ενώ διευκρίνισε πού και πότε θα τελεστεί η κηδεία του ηθοποιού.

«Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε να υπάρχουν στεφάνια και λουλούδια και όλα αυτά να πάνε στη Διεθνή Υποστήριξη Γυναικών που είναι μία οργάνωση που υποστηρίζει τις κακοποιημένες γυναίκες.», είπε μιλώντας στην εκπομπή Happy Day ενώ ενημέρωσε ότι η νεκρώσιμος ακολουθία δε θα πραγματοποιηθεί στο Γ΄ Νεκροταφείο, όπως έχει ειπωθεί, αλλά στο νεκροταφείο Σχιστού αύριο, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στις 15:00»

Διαβάστε επίσης:

Ρουβίκωνας: Οκτώ συλλήψεις για την παρέμβαση στην Αττική Οδό

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για την δολοφονία του 19χρονου – Συγκλονιστικές περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων (Videos)

Πέθανε ο Νίκος Αντύπας – Ο σπουδαίος συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:52