search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα κερδίσω το Master Chef (Videos)

02.02.2022 18:24
nikolaidi_masterchef

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η περσινή νικήτρια του Master Chef μίλησε για το ριάλιτι και την πορεία της μετά την ολοκλήρωσή του.

Στο παιχνίδι ήταν ο εαυτός της

«Αυτό που είμαι, αυτό έδειξα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στους τηλεθεατές και τον κόσμο. Με πιάνει συγκίνηση όταν τα θυμάμαι. Το έζησα πολύ έντονα, με πολλή μεγάλη χαρά και μου λείπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαργαρίτα αποκάλυψε ότι ήταν η τρίτη της συμμετοχή στο παιχνίδι, ενώ αν και ήθελε να το κερδίσει η ίδια ποτέ δεν το πίστεψε. «Ήταν η τρίτη φορά που δήλωσα συμμετοχή και είπα ότι ήμουν έτοιμη. Πάντα έχεις τον στόχο να κερδίσεις. Είχα αυτόν τον στόχο, ήθελα να κερδίσω, μέσα μου το ένιωθα, αλλά ποτέ δεν το πίστεψα με τα σχόλια που έπαιρνα.»

Ο αγαπημένος της κριτής

Στην ερώτηση ποιος ήταν ο αγαπημένος της κριτής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή τους φοβούμουν γιατί τους ντρεπόμουν, όσο περνούσε ο καιρός όμως ήμουν καλύτερα. Η μία λέξη μπορεί να σε απογειώσει αλλά μπορεί να σε κάνει και χάλια. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Κουτσόπουλος. Έχει χιούμορ, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα».

Όπως λέει, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, δεν ήθελε να ξαναγυρίσει. «Όταν αποχώρισα μου έλεγαν ότι έχω τη δεύτερη ευκαιρία για να μπω στο σπίτι και εγώ έλεγα ότι θέλω να φύγω».

Μαθητευόμενη στον Έκτορα Μποτρίνι

Η περσινή νικήτρια του Master Chef αποκάλυψε ότι μαθήτευσε δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι. «Οι πρώτες μου σεζόν ήταν στον Μποτρίνι. Εκεί τα έμαθα όλα, να στέκομαι σε μια κουζίνα στην οργάνωση. Με έστειλαν τυχαία στον Μποτρίνι και είπα ότι δε θέλω να πάω γιατί τον φοβούμουν. Είπα ότι θα φύγω σε μια βδομάδα αλλά έκατσα 5 χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό

Κάνιε Γουέστ: Πάει για γάμο με την Τζούλια Φοξ, μετά από μόλις… ένα μήνα σχέσης

Φιλαρέτη Κομνηνού για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν βουτηγμένος στις ενοχές, έκανε κακό στον εαυτό του» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34