search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Η κόρη του Ρόντμαν, η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ

03.02.2022 17:49
Untitled design (2)

Ιστορία έγραψε η Τρίνιτι Ρόντμαν, κόρη του διάσημου πρώην σταρ των Μπουλς και των Πίστονς, αφού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους  Washngton Spirit έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων

Ο πατέρας της ήταν ένα από τους καλύτερους παίκτες στο NBA και σίγουρα ο πιο εκκεντρικός. Ο Ντένις Ρόντμαν έκανε καριέρα στα “κακά παιδιά” στους Ντιτρόιτ Πίστονς αλλά και στους Σικάγο Μπουλς δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν.

Απασχόλησε τα ΜΜΕ για τις σχέσεις του με την Μαντόνα και την Κάρμεν Ελέκτρα αλλά και για τους γάμους του.

O 60χρονος πλέον πρώην άσος του NBA έχει τρία παιδιά και ένα εξ’ αυτών, η Τρίνιτι, απασχολεί και εκείνη τα ΜΜΕ για το συμβόλαιο της στην λίγκα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Αν και είναι μόλις 19 ετών και προέρχεται από ρούκι σεζόν υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Washngton Spirit και θα εισπράξει 1,1 εκατ. δολάρια!

Το συμβόλαιο αυτό είναι το μεγαλύτερο, από οικονομικής απόψεως, που έχει υπογραφεί στην λίγκα!

«Οι άνθρωποι θα βλέπουν πάντα την κόρη του Ντένις Ρόντμαν και ασχολούνται με εμένα. Αυτά έρχονται λόγο ονόματος, αλλά πέτυχα αυτό που ήθελα και το μήνυμα που ήθελα, να είμαι τόσο νέα, να είμαι γυναίκα, να είμαι στον κόσμο του ποδοσφαίρου», είπε η νεαρή στην Washington Post.

Το συμβόλαιο για πολλούς είναι ένα τρικ για να πέσουν τα φώτα πάνω στους Washngton Spirit φυσικά λόγω του ονόματος της Τρίνιτι.

Η Ρόντμαν έγινε πρόσφατα η νεότερη παίκτρια που σημείωσε 7 γκολ και έδωσε 7 ασίστη στο πρωτάθλημα και κέρδισε το βραβείο της καλύτερης νέας παίκτριας! Η Τρίνιτι είναι παιδί του Ντένις από τον 3ο γάμο του και είναι η μοναδική που έχει σχέση με τον αθλητισμό.

Στις ΗΠΑ την έχουν αποκαλέσει “θηλυκό Εμπαμπέ”!

Για την ιστορία το πρώτο της συμβόλαιο με την ομάδα της πρωτεύουσας των έφτανε τα 42.000 δολάρια. Η νεαρή αθλήτρια δηλώνει πως δεν την ενδιαφέρει αυτή την εποχή να παίξει στην Ευρώπη όπου το ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αλλά δεν το αποκλείει για το μέλλον.

Η δεσποινίς Ρόντμαν μιλώντας για τον πατέρα της εξέφρασε ένα παράπονο για την αντιμετώπιση που έχει η μητέρα της, Μισέλ: «Ενώ όλοι με ρωτούν για τον πατέρα μου, κανείς δεν με ρωτάει για τη μητέρα μου -γιατί δεν είναι σταρ του ΝΒΑ. Εκείνη όμως, είναι πάντα το στήριγμά μου σε ό,τι και αν κάνω στη ζωή μου. Είναι πολύ ανταγωνιστική και δυνατή γυναίκα».

Την μεγάλωσε η μητέρα της και όταν ο Ντένις εμφανίστηκε σ’ ένα παιχνίδι πλέι οφ για να την δει ήταν σοκ για εκείνη! «Ο μπαμπάς μου δεν παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν αυτό. Περνάω μήνες αν όχι χρόνια χωρίς την παρουσία του.

Δεν έχουμε την καλύτερη σχέση, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι άνθρωπος, είμαι άνθρωπος… είναι ο μπαμπάς μου και είμαι το κοριτσάκι του που δεν θα αλλάξει ποτέ», θα πει η ίδια για την σχέση της με τον πατέρα της.

Διαβάστε επίσης;

Πάνος Νάτσης: «Λύγισε» η δημοσιογράφος του ALPHA με τον επικήδειο του Γιώργου Καπουτζίδη

Κωστής Σαββιδάκης: Νόσησα με κορωνοϊό – Οι εξετάσεις δείχνουν ότι τα πνευμόνια μου έχουν καταστραφεί (Video)

Γιάννης Μπέζος για Βουγιουκλάκη: «Θα μπορούσε να κάνει πράγματα σπουδαία αλλά παγιδεύτηκε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:20