search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:45
MENU CLOSE

Ουκρανία: Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με Μακρόν – Τρίτη μέσα σε μία εβδομάδα

03.02.2022 22:57
Poutin_new

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν είχαν μία νέα τηλεφωνική επικοινωνία, την τρίτη μέσα σε μία εβδομάδα, κατά την οποία συζήτησαν την κατάσταση στην Ουκρανία και τις προτάσεις της Μόσχας για τις εγγυήσεις ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

«Συνεχίστηκε ένας ουσιαστικός διάλογος για την κατάσταση γύρω από την Ουκρανία και τα ζητήματα που σχετίζονται με τη ρωσική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη μακροχρόνιων νομικών εγγυήσεων για την ασφάλεια της Ρωσίας», αναφέρει το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας ότι ο Πούτιν επέστησε την προσοχή του Μακρόν στις «προβοκατόρικες δηλώσεις και ενέργειες» του Κιέβου.

Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν επίσης απόψεις για διεθνή θέματα «στο πλαίσιο της γαλλικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Διαβάστε επίσης

Ίλιον: Μαθητές πήγαν στο σχολείο με φούστα μετά από σεξιστικό σχόλιο καθηγητή

BAFTA 2022: Όλες οι υποψηφιότητες, σαρώνει με 11 το Dune

Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες ότι βρέθηκαν αποτυπώματα του 23χρονου και αίμα του Άλκη στο μαχαίρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:42