search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:13
MENU CLOSE

Το twitter απαντά στον Μητσοτάκη για την «καταπληκτική ποιότητα ζωής»

04.02.2022 10:23
MITSOTAKIS444

Μια ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής προκάλεσε κύμα οργής αλλά και τρολαρίσματος στα social media.

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον που είναι Έλληνας, η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος. Γι’ αυτό έχουμε δώσει μία σειρά από φορολογικά κίνητρα και για τις επιστροφές νέων από το εξωτερικό» έγραφε η ανάρτηση που γρήγορα έγινε viral.

Το hashtag #καταπληκτική ποιότητα ζωής ανέβηκε πολύ σύντομα στην κορυφή του ελληνικού twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν ειρωνικά τη δήλωση του πρωθυπουργού, αναφέροντας παράλληλα προβλήματα της καθημερινότητας τους, που αφορούν στην ακρίβεια, τους χαμηλούς μισθούς, αλλά και την κατάσταση στα νοσοκομεία, τα ΜΜΜ κ.α.

Ενδεικτικά κάποια από τα tweets που ξεχώρισαν:

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Και η ΕΥΠ στις έρευνες – Έρχονται νέες συλλήψεις (video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:12