search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:49
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: «Φτάνει πια – Tο παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι» (Video)

05.02.2022 19:59
alkis

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου. Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!».

Το μήνυμα της μητέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού σε όλους τους γονείς, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, για τον τερματισμό της τυφλής οπαδικής βίας συγκλονίζει.

«Δεν έχω μίσος για κανέναν»

Το ίδιο μεγαλείο ψυχής είχε δείξει και ο παππούς του αδικοχαμένου 19χρονου. «Δεν έχω μίσος για κανέναν. Όλοι πρέπει να δείξουμε αγάπη στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να πω. Βλέπω την κοινωνία να έχει στραβώσει. Κάτι πρέπει να αλλάξει», είπε για τους δολοφόνους του εγγονού του.

«Η παιδεία ξεκινάει από το σχολείο. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης; Ήρθε δύο μέρες πριν το περιστατικό με τον πατέρα να με δει και κάθισε εκεί πέρα και μου λέει, “παππού βρήκα ένα γατάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας που νιαούριζε και το πήρα” ανέφερε ο ηλικιωμένος.

»Τέτοιο παιδί ήταν. Πήρε το γατάκι για να το σώσει. Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, που ανέθρεψα, και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τους πατεράδες αυτών των παιδιών – είναι υπερήφανοι;», διερωτήθηκε.

Κρίσιμες οι καταθέσεις των δύο φίλων του 

Στο μεταξύ με ενδιαφέρον αναμένουν οι Αρχές τις καταθέσεις των δύο φίλων του Άλκη για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη εστιάζοντας στο αν τα δολοφονικά χτυπήματα της ομάδας συνδέονται με εγκληματική οργάνωση. 

Οι περιγραφές και καταθέσεις των δύο νεαρών που βρίσκονταν μαζί με τον 18χρονο και τραυματίστηκαν από τα χτυπήματα της ομάδας 12 – 15 ατόμων θεωρούνται κομβικές.

Διαβάστε επίσης:

Europol: Σύλληψη διακινητών παιδιών με έδρα την Γερμανία και παρακλάδια στην Ελλάδα

Ρέθυμνο: 35χρονος έσπασε την πόρτα και έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του – Την «έσωσε» ανήλικος

Δολοφονία Άλκη: Η απάντηση Οικονόμου στις αιχμές Κούγια για συγκάλυψη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:46