search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:02
MENU CLOSE

Άγριος καβγάς Ζαχαριάδη – Μαρκόπουλου: «Είσαι ψεύτης» – «Μη γίνεσαι Πολάκης!» (video)

07.02.2022 10:49
zaxariadis_markopoulos

«Σκοτώθηκαν» το πρωί της Δευτερας για Μάτι και ακρίβεια, στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Η πρώτη ένταση προκλήθηκε με αφορμή το νομοσχέδιο για το Μάτι. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότ αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει νοσοκομείο στην περιοχή ενώ τελικά θα γίνουν χώροι αναψυχής μέσα σε δάσος, γι’ αυτό και δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο.

«Για λόγους συμβολικούς θα έπρεπε να το ψηφίσετε και με τα δύο χέρια», είπε ο Δημητρης Οικονόμου με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να λέει ότι ο Τσίπρας δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για το Μάτι, ισχυρισμός που εξαγρίωσε τον Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον συνάδελφό του της ΝΔ να επιβεβαιώσει μέσω google όσα ισχυρίζεται για τη μη συγγνώμη του Αλέξη Τσίπρα ενώ τον αποκάλεσε ψεύτη. Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος τον είπε θρασύτατο και του είπε «Κώστα, μη γίνεσαι Πολάκης».

Ο διάλογός είχε ως εξής:

Κώστας Ζαχαριάδης: Μαρκόπουλε, άκου εδώ…

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Ζήτησε ο Τσίπρας συγγνώμη για το Μάτι; Και μετά μας λένε θα έρθει ο Τσίπρας να κυβερνήσει;

Κώστας Ζαχαριάδης: Βέβαια ζήτησε, αλλά είσαι ψεύτης.

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Εσείς είστε θρασύς. Είσαι θρασύς, εσύ και το κόμμα σου που δεν έχετε ζητήσει μία συγγνώμη. Θρασύτατοι είστε!

Κώστας Ζαχαριάδης: Είναι οι χειρότεροι τυμβωρύχοι. Εγώ δεν μπορώ να έρχομαι έτσι να συζητώ. Είσαι ψεύτης!

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Θράσος έχει ο Τσίπρας. Κώστα έχετε πολιτικό θράσος!

Κώστας Ζαχαριάδης: Σταμάτα λίγο! Μιλάω ρε παιδί μου! Μα, μιλάω! Μπορώ να μιλήσω ή να φύγω;

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Δεν είμαι «ρε»! Μη γίνεσαι Πολάκης, πρόσεξέ το! Ήσουν σοβαρός, μην γίνεσαι Πολάκης. Είχα να το λέω ότι ο Ζαχαριάδης είναι σοβαρός. Τι έχεις πάθει; Πολακίζεις. Ζητώ συγγνώμη που τον βρίζω.

«Ο Μητσοτάκης είναι recordman στη μείωση φόρων»

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν και με αφορμή την ακρίβεια με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητοτάκης είναι recordman στη μείωση φόρων…

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε ότι επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να απαντάει ειρωνικά «Τσίπρας… σταθερότητα, τι ακούμε Δευτεριάτικα». «Έχετε δει ποτε λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος;» είπε ο Ζαχαριάδης με τον βουλευτή της ΝΔ να λέει «Έχω δει διαπραγμάτευση Τσίπρα – Βαρουφάκη».

«Εσείς φορολογήσατε κατ’ επιλογή τον Έλληνα, εμάς μας ήρθε μια διεθνής κρίση, είστε το κατεξοχήν κόμμα δημιουργίας κρίσεων» είπε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, «Ετσι όπως τα κάνατε, όποτε και να γίνουν εκλογές θα τις χάσετε» απάντησε ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Κάντε γρήγορα τις εκλογές γιατί όσο μένετε κάνετε κακό στους πολίτες, κακό στην οικονομία, κακό στη χώρα», πρόσθεσε.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 15 μέρες έχει πετάξει μια λευκή πετσέτα, ως προς την προσπάθεια να είναι το πρώτο κόμμα, πολιτικά κοιτάζει τη διατήρηση της δεύτερης θέσης. Το γεγονός ότι ο Πολάκης εκτελεί χρέη αντιπροέδρου με αυτόν τον χυδαίο και πολωτικό λόγο δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εγκαταλείψει τη μετριοπάθεια. ΣΥΡΙΖΑ ίσον Πολάκης» είπε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Πολωτικό αντιπρόεδρο έχει η Νέα Δημοκρατία, τον κύριο Γεωργιάδη» απάντησε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Όσο για την ακρίβεια ο Δημήτρης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού και τη μεώση του ΕΝΦΙΑ. «16 φόρους έχουμε μειώσει κι αν χρειαστεί θα μειώσουμε κι άλλους. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νέα δέσμη μέτρων. Ο Μητσοτάκης είναι recordman πρωθυπουργός στη μείωση φόρων».

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγει και πάλι η συζήτηση για την οπαδική βία – Ποιοι κρύβονται πίσω από τις λέσχες και ποιοι τους χρηματοδοτούν

Απάντηση Γεωργιάδη για «Ελληνική Αγωγή»: «Έγινε μεγάλη φασαρία χωρίς λόγο»

Αναγνωστοπούλου για Κριεζή: «Που πάει ο καιρός που φεύγει;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:02