search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:02
MENU CLOSE

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Κρούσμα ντόπινγκ στην σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ Καμίλα Βαλίεβα

09.02.2022 21:04
valieva-new

Πριν από λίγες ημέρες έκανε τον κόσμο να παραμιλάει με τις επιδόσεις της στο καλλιτεχνικό πατιναζ, καθώς έγινε η πρώτη αθλήτρια που πέτυχε τετραπλή περιστροφή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο, η ρωσική εφημερίδα RBC αποκάλυψε ότι η Καμίλα Βαλίεβα, βρέθηκε θετική σε τριμεταζιδίνη (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στηθάγχης), στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η εφημερίδα, ωστόσο, δεν γνωστοποίησε τις πηγές της.

Η είδηση για την αθλήτρια διέρρευσε αργά το βράδυ, ενώ η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή αρνήθηκε να σχολιάσει ότι η 15χρονη, μέλος του «χρυσού» συνόλου στο ομαδικό του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρέθηκε θετική στο τεστ.

Η τριμεταζιδίνη περιλαμβάνεται στον κατάλογο μεταβολικών ρυθμιστών του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) και απαγορεύεται τόσο εντός όσο και εκτός διοργανώσεων.

Διαβάστε επίσης:

Σάκκαρη: Νίκησε 2-0 την Αλεξαντρόβα και προκρίθηκε στις «8» (Video)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Πανό για τον Άλκη – Συγκίνηση για τα θύματα της Θύρας 7 (Photos)

Τσιτσιπάς: Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε με 2-1 σετ κόντρα στον Νταβίντοβιτς στο Rotterdam Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:02