search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:36
MENU CLOSE

Δημήτρης Λιγνάδης: Στο «σκαμνί» για 4 βιασμούς – Γιατί θα ζητήσει αναβολή ο Κούγιας, αντιδράσεις από τα θύματα (Video)

10.02.2022 19:31
lignadis4

Την αναβολή της δίκης Λιγνάδη αναμένεται να ζητήσει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας καθώς όπως σημείωσε, αυτό το χρονικό διάστημα έχει πολλά δικαστήρια της τρέχουσας επικαιρότητας – Θα δοθεί σκληρή μάχη για την άμεση έναρξη της δίκης δηλώνει ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορο δυο εκ των θυμάτων.

Ο κ.Κούγιας σχολίασε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha «Δε θα εκδικαστεί. Έχει προσδιοριστεί για να εκκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή το πρωί. Όμως, εγώ αυτό το χρονικό διάστημα, είναι πάρα πολλά δικαστήρια τα οποία αντιμετωπίζω, που είναι της τρέχουσας καθημερινότητας»,

Ενώ τόνισε μάλιστα ότι είναι ο μοναδικός δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη και είναι αδύνατο να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον συνάδελφό του, γιατί ο ίδιος ο ηθοποιός-σκηνοθέτης δεν το επιθυμεί.

«Η δίκη του κ.Λιγνάδη δεν έχει προβλήματα ούτε παραγραφών ούτε συμπληρώσεως του 18μήνου, γιατί έχει παραταθεί το 18μηνο πριν από λίγες μέρες και είναι μόλις 12 μήνες κρατούμενος. Λιγότερο από 12 μήνες. Πλημμελήματα που επαρκούν δεν υπάρχουν. Θα θέσω υπόψιν του δικαστηρίου τα κολλήματά μου αυτά και το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν τελικά θα διακοπεί η δίκη ή θα αναβληθεί σε μια σύντομη δικάσιμο», σχολίασε.

Παράλληλα, ο κ.Κούγιας ανέφερε ότι «ο Δημήτρης Λιγνάδης επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη. Κάτι που επιθυμώ κι εγώ διακαώς».

Κληθείς να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις, ο συνήγορος των δυο εκ των θυμάτων -ενός ανήλικου κι ενός ενήλικου- Γιάννης Βλάχος, ανέφερε στο Sputniknews.gr: «Καταρχάς, δεν θα ζητήσει αναβολή, αλλά διακοπή της δίκης ο κ. Κούγιας».

«Το αν θα διακοπεί ή θα αναβληθεί η δίκη κατά του Δημήτρη Λιγνάδη όμως στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, θα το αποφασίσει το ίδιο το Δικαστήριο κι όχι ο συνήγορος από την πλευρά του κατηγορουμένου που προαναγγέλλει και προκαταλαμβάνει την απόφαση του δικαστηρίου με ανακοινώσεις στα ΜΜΕ».

«Δεν μπορώ να προβλέψω την απόφαση του δικαστηρίου» συνεχίζει ο συνήγορος δυο εκ των θυμάτων. Και η «γραμμή» που θα ακολουθήσει είναι προκαθορισμένη: «Θα αντιταχθούμε σφόδρα στο ενδεχόμενο διακοπής. Και θα επικαλεστούμε και τον ίδιο τον κ. Λιγνάδη, ένα προφυλακισμένο κατηγορούμενο, ο οποίος διατρανώνει ότι είναι αθώος και προς το δικό του συμφέρον είναι να γίνει όσο το δυνατό το συντομότερο η δίκη, γιατί θέλει να βρεθεί -αν βρεθεί- μια ώρα αρχύτερα στο σπίτι του».

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Πάτρα: Γιατί ανέλαβε την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία στο νεογνό που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06