search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Μελίνα Τραυλού: Στόχος μας η προάσπιση των επιτευγμάτων της ελληνικής ναυτιλίας

10.02.2022 18:50
Untitled design

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή να εκλεγώ ομόφωνα Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών» τόνισε η κυρία Τραυλού μετά την εκλογή της

Η Μελίνα Τραυλού μετά την εκλογή της ως πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών σε δήλωσή της έδωσε μήνυμα ενότητας, λέγοντας ότι «προχωράμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κυρία Μελίνα Τραυλού, αμέσως μετά την ομόφωνη εκλογή της, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή να εκλεγώ ομόφωνα Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Η εμπιστοσύνη όλων με γεμίζει περηφάνια, αλλά κυρίως ταπεινότητα, σεβασμό κι ευθύνη ως προς την αποστολή μου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον απερχόμενο Πρόεδρό μας, Θεόδωρο Βενιάμη για την πολυετή, συνεπή, πολυπεπίπεδη και διεθνώς αναγνωρισμένη προσφορά του στην ελληνική ναυτιλία και στο κοινωνικό αποτύπωμά της, μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Μπροστά μας έχουμε πολλές και μεγάλες προκλήσεις. Προχωράμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Ένα στόχο εθνικό, ένα στόχο παγκόσμιο: να προασπίζουμε τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας».

Διαβάστε επίσης:

Μπρατάκος: Ο ρόλος του προέδρου ΕΒΕΑ δεν υποκινεί κινήματα δυσαρέσκειας έναντι οποιουδήποτε φορέα

Μύκονος: Το νησί των (πολεοδομικών) οργίων – «Βρίθει» αυθαιρεσιών σύμφωνα με πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας

ΕΦΚΑ: Μισθοί άνω των 8.000 ευρώ για τα διευθυντικά στελέχη με το νέο νομοσχέδιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:21