search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:18
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Τελευταία εμφανίζονται πολλοί καλλιτέχνες που παίρνουν μια περίεργη στάση αγάπης (Video)

13.02.2022 15:06
spiros_bibilas

Tην απορία του για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, και όχι μόνο, εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων; Ασφαλώς και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για τη δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη; Τι παιχνίδι παίζεται;», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Μιλώντας δε στην εκπομπή Οpen Weekend, ο ηθοποιός είπε: «Δεν θέλω να προσωποποιήσω στο θέμα του Ρουβά μόνο, αλλά τις τελευταίες μέρες εμφανίζονται πολλοί καλλιτέχνες που παίρνουν μια περίεργη στάση αγάπης, υπέρμετρης αγάπης, προς κάποιους που έχουν καταγγελθεί και αυτό μου φαίνεται πως γίνεται στοχευμένα, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους».

»Δεν μπορεί ο κύριος Τσακίρογλου, κατά τα άλλα αξιοσέβαστος αυτός άνθρωπος, να βγαίνει και να λέει: “εγώ τους αγαπώ και θα παραμείνουν αγαπημένοι μου“. Δηλαδή, αν η Δικαιοσύνη αποφανθεί γι’ αυτούς ότι έχουν κάνει αυτά τα πράγματα για τα οποία έχουν καταγγελθεί θα παραμείνουν αγαπημένοι του; Τεράστιο ερωτηματικό. Το ίδιο και για τον Σάκη Ρουβά», συνέχισε.

«Αισθάνομαι θλίψη, πραγματικά, γιατί αν είχε συμβεί στα παιδιά τους δεν θα έλεγαν αυτά τα πράγματα που λένε σήμερα. Αυτοί και άλλοι καλλιτέχνες. Όλοι έχουμε συνεργαστεί με κάποιους ανθρώπους. Και εγώ έχω εκδηλώσει την αγάπη μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα μαζί του. Από τη στιγμή όμως που έχω ακούσει πράγματα τρομερά και έχουν καταγγελθεί πράγματα τρομερά δεν αμφισβητώ την αγάπη που ένιωθα, όμως νιώθω ένα πόνο μέσα μου τεράστιο, και δεν μπορώ να μην το πω», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Από καιρό λέμε στους ηθοποιούς να καταγγέλλετε πράγματα αλλά μόνο στις αρμόδιες αρχές. Όλοι εκτιθέμεθα και αυτοί που υπερασπίζονται και αυτοί που καταγγέλλουν. Να τους αφήσουμε να εκτίθενται (…). Υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας και πρέπει να το σεβόμαστε», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λυδία Κονιόρδου: «Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου που μίλησε και ξεκίνησε το metoo» (Video)

Σάκης Ρουβάς: Ο Νίκος Τερζής του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του, μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη (Video)

Νένα Μεντή: «Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω – Δεν θέλω να μιλήσω πριν γίνουν τα δικαστήρια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03