search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:24
MENU CLOSE

«Λουκέτο» μετά από 1.229 χρόνια στην παλιότερη παμπ της Βρετανίας!

15.02.2022 13:21
pub-vretania-kleisimo

Ο κορωνοϊός και τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε οδηγούν, όπως φαίνεται, σε λουκέτο την παλιότερη παμπ της Βρετανίας, μετά από λειτουργία 1.229 ετών!

Οι διαχειριστές της παμπ «Ye Olde Fighting Cocks» στο Σεντ Όλμπανς της Αγγλίας ανακοίνωσαν με ανάρτηση στο Facebook ότι το ιστορικό κατάστημα εστίασης κλείνει οριστικά εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που επιδεινώθηκαν λόγω της πανδημίας της COVID-19.

Στον ιστότοπο της παμπ αναφέρεται ότι στην επιχείρηση άρχισαν να σερβίρονται ποτά το έτος 793.

«Μαζί με την ομάδα μου, έχουμε δοκιμάσει τα πάντα για να συνεχίσει να λειτουργεί» έγραψε ο Κρίστο Τοφάλι, ο οποίος διευθύνει την παμπ.

«Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πρωτόγνωρα για τον κλάδο της εστίασης και συνέτριψαν όλους εμάς που κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διασφαλίσουμε η πολυβραβευμένη παμπ να συνεχίσει να λειτουργεί στο μέλλον» πρόσθεσε.

Ο Τοφάλι εξήγησε ότι τα οικονομικά προβλήματα της παμπ προϋπήρχαν της πανδημίας, αλλά τα ζητήματα επιδεινώνονται συνεχώς.

Η «Ye Olde Fighting Cocks» με περισσότερα από 1.200 χρόνια λειτουργίας φέρεται να πήρε το σημερινό της όνομα από τις κοκορομαχίες που φιλοξενούσε στα τέλη του 19ου αιώνα.

Η Mitchells & Butlers, ζυθοποιία στην οποία ανήκει το κτίριο ανακοίνωσε ότι εξετάζονται τρόποι για ανοίξει ξανά η παμπ υπό νέα διαχείριση.

Διαβάστε επίσης

Τζόκοβιτς: «Καλύτερα να θυσιάσω τρόπαια και αγώνες παρά να κάνω εμβόλιο κατά του κορωνοϊού»

Κύπρος: 4χρονη βρέθηκε να περιφέρεται μόνη της στη «νεκρή ζώνη»

Ουκρανική κρίση: Οι ΗΠΑ εξετάζουν να προσφέρουν στο Κίεβο κρατικές εγγυήσεις δανείων 1 δισ. δολ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:23