search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Δημήτρης Ήμελλος: «Δεν είμαι ψώνιο, απαιτώ να πληρώνομαι και έχω διεκδικήσει τα χρήματά μου»

23.02.2022 17:41
hmellos_new

Ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος, γνωστός από τον ρόλο του στον «Σασμό» και τη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «πάμε Δανάη» και αποκάλυψε πως στην παιδική του ηλικία ήταν συνεσταλμένος, αν και κάποια στιγμή ένα κούρεμά του στάθηκε η αφορμή να φάει αποβολή. Με πατέρα συμβολαιογράφο, ο ηθοποιός πέρασε στη Νομική, αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

«Όταν άφησα τη Νομική για την υποκριτική, ο πατέρας μου δεν το πίστευε και μου έλεγε πως αυτό που κάνω είναι μάταιο. Με την υποκριτική ήταν κάτι ακαριαίο, όπως ένας κεραυνοβόλος έρωτας», δήλωσε.

Για τη συμμετοχή του στην ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», τόνισε: «Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να πω “ναι” για τον ρόλο του Ιορδάνη και τη σειρά του MEGA. Ένας βασικός λόγος είναι επειδή η σειρά ασχολείται με έναν Άγιο. Θεώρησα ότι θα ήταν μία προσεκτική παραγωγή, ήταν μονοκάμερο, γυρίστηκε σε φυσικά τοπία. Ήταν σαν σινεμά, ένιωσα μαγεία ως ηθοποιός».

Όπως είπε ο ίδιος, είχε μαύρα μαλλιά και όταν βρέθηκε το 1995 στη Μόσχα τον σταματούσαν οι αστυνομικοί με καλάσνικοφ στον δρόμο γιατί νόμιζαν πως ήταν Τσέτσενος. Οι αστυνομικοί κατέβαζαν τα όπλα και του ζητούσαν συγγνώμη μόλις τους εξηγούσε ότι σπουδάζει ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Δεν είμαι ψώνιο, απαιτώ να πληρώνομαι και έχω διεκδικήσει τα χρήματά μου. Έχω κάνει μέχρι και αγωγές στο δικαστήριο και μάλιστα ως πρωτόβγαλτος. Είναι άλλο πράγμα να πληρώνομαι γι΄αυτό που κάνω κι άλλο πράγμα να το κάνω για να πληρώνομαι», δήλωσε.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας αναδύθηκε ένα τηλεοπτικό κοινό που δεν υπήρχε πριν.

Μάλιστα, ο ίδιος μπήκε στον πειρασμό και πήρε τηλεόραση, την οποία είχε πετάξει συνειδητά από το 2009, όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση και υπήρξε βομβαρδισμός από τα δελτία ειδήσεων: «Επειδή εγώ κολλάω με την τηλεόραση σκέφτηκα να την βγάλω από τη μέση, για να μην έχω “τα ναρκωτικά” μέσα στο σπίτι μου, γιατί αλλιώς θα τα πάρω».

Διαβάστε επίσης

Κρίση στην Ουκρανία: Άμεσα σε ισχύ οι κυρώσεις της ΕΕ, ισχυρή απάντηση στις ΗΠΑ «υπόσχεται» η Ρωσία

Μητσοτάκης: Θα θέσω το ζήτημα της έκτακτης στήριξης των νοικοκυριών στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής

Ο Τζόνσον «φορτώνει» με όπλα την Ουκρανία – Έτοιμος για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:16