search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:11
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: «Όπου διαβάζετε η δίαιτα της Ελένης, μην πιστεύετε τίποτα» (Video)

23.02.2022 19:12
menegaki_diaita_new

Η συζήτηση για τις δίαιτες που κάνουν οι διάσημοι είχε ανάψει για τα καλά στην Ελένη, όταν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις που αφορούν στην ίδια.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε, ότι εκείνη ποτέ δεν την απασχόλησε το σώμα της. «Σας έχω πει τόσες φορές, όπου διαβάζετε η “δίαιτα της Ελένης” μην πιστεύετε τίποτα. Κλείστε το, φύγετε! Ψέματα! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Πρώτα από όλα ο καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του. Θέλεις να αδυνατίσεις; Γιατί; Τι χρειάζεται να κάνεις; Έχεις πρόβλημα με την υγεία σου ή θέλεις να έχεις το τέλειο σώμα; Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη αλλά αυτό του τύπου «βλέπω κάτι εδώ», όχι. Να υπάρχει θέμα ναι, να έχεις ξεφύγει από το βάρος σου ναι», ανέφερε.

«Σας το λέω έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ, γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές εντελώς ψεύτικες δίαιτες. Λένε η δίαιτα της Μενεγάκη. Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα. Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα σε διαιτολόγο. Ποτέ άλλοτε», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ήμελλος: «Δεν είμαι ψώνιο, απαιτώ να πληρώνομαι και έχω διεκδικήσει τα χρήματά μου»

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη – Κιμούλη: «Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες τους και τους πετάμε έξω» (Videos)

Γιώργος Κόρομι: «Αν δεν δώσεις δικαιώματα δεν θα υπάρξει παρενόχληση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05