search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Κώστας Τουρνάς: «Έλεγαν ότι έχω τελειώσει ως τραγουδιστής» (Video)

28.02.2022 14:56
kostas-toyrnas-new

Για τον γάμο του ο οποίος μετρά αισίως μισό αιώνα, αλλά και τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας του μίλησε ο Κώστας Τουρνάς.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο τραγουδιστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, γιατί έγραφε κρυφά λαϊκά τραγούδια σε πασίγνωστες τραγουδίστριες, όπως η Δούκισσα και η Ρίτα Σακελλαρίου, ενώ τόνισε ότι αρνητικά σχόλια και φήμες που άκουγε κατά καιρούς για τον ίδιο δεν τον απασχόλησαν ποτέ.

«Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία του να χτίζεις πράγματα με το ζόρι, να τα πιέζεις να γίνουν. Από τα χειρότερα πράγματα που έχω ακούσει είναι ότι τελείωσα ως τραγουδιστής, δεν με απασχόλησε ποτέ όμως. Ξέρω ότι οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι, βιαστικοί στις κρίσεις.

Πολλές καμπές της πορείας μου τις αντιμετώπισα στωικά και δρώντας. Με την Μαρία βρεθήκαμε μαζί σαν ζευγάρι γύρω στα 6 με 6,5 χρόνια, χωρίς επισημοποίηση της σχέσης. Αυτά τα 6,5 χρόνια σου λένε τι θες, σου απαντάνε… Τον άνθρωπο πρέπει αν τον ζήσεις στα καλά και στα άσχημα.

Αν τον ζήσεις λίγο εκεί και νιώθεις ότι θες να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχεις ερωτηματικά εάν θες να το επισημοποιήσεις. Εάν οι άνθρωποι θα ζήσουν μαζί ή όχι δεν έχει άλλες προδιαγραφές, δεν έχει προϋποθέσεις. Ένα μέτρο του να συνυπάρχεις και να ζεις με έναν άνθρωπο είναι πόσο τον θες, πόσο σε συμπληρώνει, πόσο μέρος είναι δικό σου» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ ούτε να συγχωρήσω ούτε να καταδικάσω κανέναν» (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το οργισμένο μήνυμα της Μιμής Ντενίση – «Μα τι λαός είμαστε;»

Ψαρράς για το #metoo: «Πολύ φοβάμαι ότι θα σοκαριστούμε κι άλλο αυτές τις ημέρες…» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:25