search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πουλάει ο Αμπράμοβιτς την Τσέλσι;

01.03.2022 21:33
abramovits98-new

Την στενή του σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να «πληρώνει» ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της ομάδας της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και ο πόλεμος που μαίνεται αναπόφευκτα έχει συνέπειες και στο ποδόσφαιρο, καθώς το μπλόκο των Δυτικών απλώνεται παντού.

Ο Αμπράμοβιτς αποφάσισε να παραχωρήσει τις μετοχές του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας σε πρώτη φάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγγλικής Telegraph ο Ρόμαν Αμπράμοβτς θα δεχθεί προτάσεις για την πώληση της Τσέλσι μέσα στην εβδομάδα. Όπως αναφέρεται φαίνεται πως ήδη υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Ρώσο ιδιοκτήτη να είναι για πρώτη φορά διατεθειμένος να συζητήσει την πώληση της ομάδας.

Ο Ρώσος μεγιστάνας θα εξετάσει τις προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους μέχρι το τέλος της εβδομάδας και το σίγουρο είναι πως ο Αμπράμοβτς δεν ήθελε να πουλήσει την Τσέλσι, αλλά φαίνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς απειλείται με κυρώσεις και πάγωμα των τραπεζικών του λογαριασμών.

Υπενθυμίζεται ότι οι Βρετανοί έχουν επιβάλει αυστηρότατες κυρώσεις σε Ρώσους κροίσους , οπότε ουδείς γνωρίζει αν είναι καν εφικτή η πώληση της Τσέλσι αν ο Αμπράμοβιτς και οι συνεργάτες του δεν θα μπορούν να κάνουν τραπεζικές συναλλαγές.

Στο παρελθόν ο Ρώσος είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 2.5 δισεκατομμυρίων για την Τσέλσι, ενώ το χρέος του συλλόγου προς εκείνον ξεπερνάει το 1.5 δισεκατομμύριο. Δύσκολη εξίσωση λοιπόν η πώληση της Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης:

UEFA: Χορηγία 1 εκατ. ευρώ για τα παιδιά που έχουν πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Σκοποβολή: Χρυσή στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Άννα Κορακάκη

FIBA: Απέβαλε τη Ρωσία και τις ομάδες της από όλες τις διοργανώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28