search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Η διοίκηση της ΕΡΤ απέτυχε να διαχειριστεί τον πόλεμο στην Ουκρανία, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της

03.03.2022 18:56
ΕΡΤ

Για αποτυχία και «μπαχολοποίηση» της ΕΡΤ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι σε αυτήν την διοίκηση του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού. Αιτία όπως υποστηρίζουν «η αποτυχία να χειριστεί το θέμα του πολέμου στην Ουκρανία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση εργαζομένων της ΕΡΤ:

«Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ

Οι Έλληνες τηλεθεατές ανέκαθεν εμπιστεύονταν την Ε.Ρ.Τ. στα μεγάλα γεγονότα. Η ηγετική ομάδα της Διοίκησης και της Ενημέρωσης, κατάφερε να εξαϋλώσει την τηλεθέαση!

Αφού πρώτα απέτυχαν να χειριστούν το θέμα του πολέμου στην Ουκρανία, σήμερα αποφάσισαν να μπαχαλοποιήσουν τη Δημόσια Τηλεόραση και να την κάνουν περίγελο.

Το ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤ1 ξαφνικά σταμάτησε να έχει ροή ειδήσεων από την εμπόλεμη ζώνη και επανέφερε τις ψυχαγωγικές εκπομπές!

Η ροή της ενημέρωσης όμως δεν σταμάτησε και συνέχισε σε ένα διαδικτυακό κανάλι ERT NEWS, αφήνοντας άφωνους τηλεθεατές κυρίως, αλλά και εργαζόμενους.

Η τρικυμία έχει και συνέχεια…

Ξαφνικά στις 19.00 η ροή επέστρεψε αλλά όχι στην ΕΡΤ1 αλλά στην ΕΡΤ3. Όλα αυτά βέβαια, έλαβαν χώρα χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση της ιεραρχίας της εταιρείας.

Τα λάθη ξεκίνησαν με τις αποστολές των συναδέλφων μας στην εμπόλεμη ζώνη, τις οποίες αφήσατε απροστάτευτες και ενώ οι συνάδελφοι εντός και εκτός στούντιο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, οι λάθος επιλογές σας αποτυπώνονται στην εμπιστοσύνη των πολιτών.

Βλάπτετε σοβαρά τη Δημόσια Τηλεόραση.

Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε αν κάποιος έχει τσίπα, να παραιτηθεί σεβόμενος τους τηλεθεατές που μας πληρώνουν.

ΥΓ 1. Η Ροή των καναλιών είναι «ιερή» και δεν είναι «γκατζετάκι για παιχνίδια»!

ΥΓ 2. Το μπάχαλο συνεχίζεται και το βράδυ με τους τηλεθεατές να ψάχνουν την ενημέρωση της Ε.Ρ.Τ.

ΥΓ 3. Η αποτυχία είναι απολύτως δικιά σας και δεν είναι συνολική όπως σας αρέσει να λέτε! Θα επανέλθουμε όταν μάθουμε και εμείς τί έχει συμβεί

Διαβάστε επίσης:

Top 10 2/3/2022- «Πάτησε» γκάζι ο «Σασμός»

«Μαύρο» στο ελληνικό «Sputnik»: Το κλείνει η Ελλάδα της «Δημοκρατίας», λένε οι εργαζόμενοι

«Συμπέθεροι» τρολάρουν «Άγριες Mέλισσες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34