search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Top 10 2/3/2022- «Πάτησε» γκάζι ο «Σασμός»

03.03.2022 17:38
sasmos-argiro-aggelos-petros-768×461

Ο «Σασμός» διατηρώντας της πρωτιά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών μεγάλωσε την απόσταση που μεσολαβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη δραματική σειρά «Η γη της ελιάς». Η σειρά του Alpha βελτίωσε την τηλεθέαση της ενώ εκείνη του Mega είχε ελαφρά κάμψη.

Τρίτη επιλογή της ημέρας (2/3) ήταν το «Survivor». «τσίμπησε» σε τηλεθέαση και εκτόπισε το τηλεπαιχνίδι «Ο τρόχος της τύχης», το οποίο υποχώρησε στην Πέμπτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου. Στο έκτο σκαλοπάτι οι «Άγριες μέλισσες».

Η δεύτερη ημέρα του Μαρτίου θα μπορούσε να πει κάποιος πως ήταν ημέρα τηλεπαιχνιδιών. Για δείτε… Τέσσερα στα δέκα δημοφιλέστερα προγράμματα ήταν από αυτή την τυπολογία προγράμματος.

Στην δεκάδα επέστρεψε και το «MasterChef». Κοντράρεται με το «Survivor». Αλλά το μαγειρικό ριάλιτι αναμετράται με τον βασιλιά της τοξικότητας των ριάλιτι. Είναι και οι σειρές μυθοπλασίας, οπότε «μάχεται» σε εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κρατιέται πάντως.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 20 21-27/2/2022: Μια «Ελιά» στην κορυφή- Ενδιαφέρον και για το διάγγελμα Μπάιντεν

Ο «πόλεμος» της τηλεθέασης για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Γιάννης Πρετεντέρης: Το αιχμηρό σχόλιο του δημοσιογράφου για τους… «Έλληνες φίλους του Πούτιν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:43