search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:12
MENU CLOSE

Για τον σφαγιασμό του ουκρανικού λαού καλά κούλουμα!

09.03.2022 12:32
oukrania09-new

Πρώτα παρακολουθούμε τον δικτάτορα Πούτιν στο διάγγελμα του να παραδίδει ένα μακροσκελές μάθημα ιστορίας  στο οποίο διορθώνει τον «άθλιο» Λένιν για το ιστορικό λάθος που έκανε να αναγνωρίσει την Ουκρανία ως κρατική οντότητα.

Έπειτα ακούμε εμβρόντητοι ότι ο Πούτιν, αυτός ο  πιστοποιημένα ειρηνόφιλος, διαλλακτικός  και κυρίως δημοκρατικός ηγέτης που σέβεται και τιμά τους πολιτικούς του  αντίπαλους, την αντιπολίτευση και όλες στις δημοκρατικές διαδικασίες και θεσμούς, δεν αναγνωρίζει την εθνική υπόσταση της Ουκρανίας. Η Ουκρανία για τον Πούτιν δεν υπάρχει, είναι ένα κράτος εξάμβλωμα που ανήκει στην Ρωσία.

Στην συνέχεια, ωστόσο, περιορίζεται στο να ανακηρύξει τις λαϊκές δημοκρατίες του Ντονέτσ καιτου Λουγάνσκ,  άλλα στην παρακάτω συνέχεια εισβάλει εναντίον όλης της Ουκρανίας, ενώ ταυτόχρονα διαπράττει και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές, (το έχει ξαναδοκιμάσει και το βρίσκει αποτελεσματικό). Γενικά αθετεί το λόγο του κάθε 5 λεπτά και στο ενδιάμεσο  απειλεί  όλη την ανθρωπότητα με πυρηνικό όλεθρο.

Στην Ελλάδα κορυφαίοι αναλυτές ανακαλύπτουν την αλήθεια:   πίσω από όλα αυτά κρύβονται  το ΝΑΤΟ και οι φονιάδες των λαών Αμερικανοί που  θέλουν να χώσουν την μύτη τους στην αυλή της Ρωσίας που αποτελεί την κορωνίδα του ελεύθερου κόσμου. Στο μεταξύ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ακριβώς τα αχανή σύνορα της Ρώσικης επικράτειας και  ενοχλούνται που ένα κράτος τολμά να απαιτεί να έχει εθνικά σύνορα, να ακουμπά δηλαδή την Ρωσία και  διαθέτει  το ναζιστικό  θράσος  στο δικαίωμα της εθνικής του ταυτότητας.

Εν πάση περιπτώσει στην Ελλάδα λειτούργει ένας ξεχασμένος σοβιετικός προμαχώνας που δεν πληροφορήθηκε  ακόμα ότι το τυραννικό μπολσεβίκικο εγκληματικό καθεστώς έπεσε, συνετρίβη, αφήνοντας πίσω του άφατη δυστυχία. Έτσι βγαίνουν στους δρόμους μαχητικοί πιονιέροι και μπαρουτοκαπνισμένοι λαϊκοί αγωνιστές καταγγέλλοντας τους Αμερικανούς φονιάδες των λαών απαιτώντας ταυτόχρονα την άμεση έξοδο μας και το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, την ίδια ώρα που όλος ο πλανήτης συνωστίζεται για να μπει.  

Και ενώ όλος ο σύγχρονος  κόσμος, όλες οι προηγμένες κοινωνίες προσπαθούν να διαχειριστούν την πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου εμείς εδώ καταγγέλλουμε την Μενδώνη που υποτίθεται ότι  απαγόρευε την αναμετάδοση της «Λίμνης των Κύκνων» επειδή σε όλο τον κόσμο απαγορεύτηκε  αυτή η αναμετάδοση ως συμβολικό μέτρο κατά του καθεστώτος Πούτιν. Ο τραγέλαφος είναι ότι η Μενδωνη δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση και η απόφαση αυτή πάρθηκε  από την διεύθυνση του Μεγάρου Μουσικής. Ωστόσο, στην  Ελλάδα των μπολσεβίκων η Μενδώνη είναι προγραμμένο πρόσωπο  σύμφωνα με τον Συριζαίικο φετφά και ευθύνεται  για ότι κατηγορηθεί ελευθέρα.

Μιλάμε για τον σύγχρονο κόσμο της  Αριστεράς και της προόδου. Αυτό που το αστείο ελληνικό πολιτικό σύστημα αποκαλεί σαδομαζοχιστικά  «προοδευτικές δυνάμεις». 

Για να κλείσουμε αυτό τον τραγέλαφο ευχάριστα το τελευταίο απίθανο μας το πληροφορεί ο τσελίστας Μάνος Επιτροπάκης . Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε, από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου να ερμηνεύσει τον Ουκρανικό  ύμνο και ενώ όλοι ήταν έτοιμοι μπροστά  στις παρτιτούρες, οι μπολσεβίκικοι συνδικαλιστικές που δρουν ανενόχλητοι στην ελληνική επικράτεια -με τιμή και δόξα μάλιστα-  κατά παγκόσμια πρωτοτυπία  «δημιούργησαν επεισόδιο στην Ορχήστρα και την Χορωδία, ζητώντας να μην παιχτεί ο Ύμνος της Ουκρανίας, αλλά να παίξουν κάτι άλλο υπέρ της… “Ειρήνης των Λαών”!»

Για τον σφαγιασμό του ουκρανικού λαού  καλά κούλουμα!

Διαβάστε επίσης:

Προσδοκώντας μία Ενωμένη Ευρώπη

Ελληνικά ΜΜΕ σε υποκριτικό οργασμό

Το… μενού του γεύματος Μητσοτάκη- Ερντογάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58