search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:09
MENU CLOSE

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα ερωτήματα και οι συμπτώσεις – Τι δείχνουν τα βίντεο με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας

09.03.2022 09:10
toys-g8f099cb53_1920

Συνεχίζεται το θρίλερ της Πάτρας με τις αρχές να ψάχνουν την αιτία θανάτου των τριων κοριτσιών.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» στο επίκεντρο των ερευνών φέρεται να έχουν μπει όλες οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις των γονιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή έχουν προκύψει αντιφάσεις και ερωτήματα, όπου εάν διερευνηθούν, ενδέχεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος σε αυτές τις συνεντεύξεις –μεταξύ των οποίων στο «Φως στο Τούνελ» – η μητέρα είχε υποστηρίξει ότι ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι μόνο για δύο ημέρες.

Εκείνες τις ημέρες σημειώθηκε ο θάνατος της Ίριδας, του επτά μηνών παιδιού της οικογένειας, ενώ στις 8 Απριλίου 2021 που επρόκειτο να συζητηθεί η προώθηση του διαζυγίου του ζευγαριού, τότε εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, με την τραγική εξέλιξη της υγείας της να ακολουθεί.

Επίσης, η μητέρα φέρεται να είχε ρωτήσει τους γιατρούς το Καραμανδάνειου αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια ή τους διαδρόμους, καθώς φοβόταν μην πέσει θύμα κλοπής. Ωστόσο, οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο στην πτέρυγα που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα.

Επίσης, το «Live News» σημείωσε ότι οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου θα καταθέσουν για τις τρεις διαφορετικές ενημερώσεις που ανέφερε η μητέρα της Τζωρτζίνας για τα συμπτώματα από την αγωγή που ακολουθούσε. Παράλληλα, φέρεται ότι θα αναφερθούν σε σημειώματα που έχουν κρατήσει από τις ερωτήσεις που έκαναν στο παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Τι δείχνουν τα βίντεο με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” έφερε χθες στη δημοσιότητα στοιχεία για τα όσα περιέχουν τα τρία βίντεο που είχε τραβήξει η μητέρα με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας.

Τα βίντεο έχουν τραβηχτεί κατόπιν εντολής του προϊστάμενου της ΜΕΘ στη μητέρα, καθώς ήθελε να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Στα βίντεο η μικρή Τζωρτζίνα είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όταν η μητέρα συνειδητοποιεί πως έχουν ανέβει πολύ οι παλμοί της καρδιάς της. Μάλιστα, το μηχάνημα που παρακολουθεί την καρδιά του κοριτσιού καταγράφει πάνω από 160 παλμούς.

Η μητέρα στο βίντεο δείχνει και το μηχάνημα αλλά και το παιδί, το οποίο είναι σχεδόν ακίνητο όσο ανεβαίνουν οι παλμοί της καρδιάς. Ξαφνικά, όμως, “βυθίζονται” οι παλμοί αλλά και το οξυγόνο του παιδιού και εκείνο έχει σπασμούς. Τότε η μητέρα βάζει μόνη της μάσκα οξυγόνου στο παιδί.

Μετά από τρία λεπτά έρχεται στο δωμάτιο μία νοσοκόμα που λέει ότι όλοι οι γιατροί είναι ενημερωμένοι και η μητέρα λέει να έρθουν γρήγορα. Στη συνέχεια έρχονται και οι γιατροί που παλεύουν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή.

Σε επόμενο βίντεο, οι γιατροί κάνουν χρήση του απινιδωτή, καθώς οι παλμοί του παιδιού ήταν πολύ χαμηλοί.

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Απολογείται ο δράστης – Πού κρυβόταν μετά το τετραπλό φονικό

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας (Videos)

Θρίλερ με πτώμα στη μαρίνα Αλίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:06