search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Ρουσόπουλος για καύσιμα: Αν μειώσουμε τους φόρους τέλος τα λεφτά για την Υγεία (Video)

11.03.2022 10:38
roussopoulos_new

Τους λόγους για τους οποίους κατά την άποψή του η κυβέρνηση δεν προχωρά στην μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα περιέγραψε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

«Ο ειδικός φόρος κατανάλωσης αποδίδει στον προϋπολογισμό 5,3 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα ακριβώς είναι τα κονδύλια για τον τομέα της Υγείας. Εάν μειωθεί ο φόρος στα καύσιμα, θα μείνει χωρίς κονδύλια η Υγεία, θα μπορούσα να λέω πιο εύκολα λόγια για την κρίση αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική», είπε ο κ. Ρουσόπουλος.

«Μακάρι να μπορούσαμε να κόψουμε τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης αλλά να ξέρει ο πολίτης ότι αυτά τα χρήματα είναι για την υγεία. Έχει φτάσει στα όρια η οικονομία μας εξαιτίας της πανδημίας Αν ακολουθούσαμε αυτό που μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σεπτέμβριο ήδη τα μισά χρήματα για την υγεία δεν θα τα είχαμε», πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Alpha: Πτώση για ΝΔ – ΚΙΝΑΛ, άνοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ – Στο 11% η διαφορά

Ο Τζορτζ Τσούνης νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Σύνοδος Κορυφής: Τις επόμενες εβδομάδες η δέσμη μέτρων για την ενέργεια (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09