search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:26
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο από το ουκρανικό κοινοβούλιο με το Παρίσι να βομβαρδίζεται (Video)

13.03.2022 18:33
parisi

Ένα βίντεο που προκαλεί ανατριχίλες ανέβασε το ουκρανικό κοινοβούλιο στον λογαριασμό του στο Twitter. Στο βίντεο φαίνεται να βομβαρδίζεται το Παρίσι.

Με αυτόν τον τρόπο η ουκρανική βουλή επιχειρεί να τονίσει πως στην περίπτωση που επικρατήσει ο Πούτιν, ανοίγει ο δρόμος ακόμα και για εισβολή της Ρωσίας στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.

Το βίντεο δείχνει αρχικά μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται στον πύργο του Άιφελ και ξαφνικά, μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν την γαλλική πρωτεύουσα υπό τις κραυγές τρόμου των πολιτών.

«Ο διάσημος πύργος του Άιφελ ή η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο θα μείνουν όρθια στους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων; Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ρωσία δεν σταματά με τίποτα. Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς», τονίζεται στο βίντεο, επαναλαμβάνοντας μια φράση του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι.

Διαβάστε επίσης:


Ουκρανία: Σύμβουλοι του Ζελένσκι κάνουν βόλτα στο Κίεβο (Video)

Κωνσταντινούπολη: 7 τραυματίες από …χιονοπόλεμο – Άφησαν τις χιονόμπαλες και έπιασαν τα όπλα

Ιταλία: Γλίτωσε από τους πυραύλους στην Ουκρανία, πέθανε σε τροχαίο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:25