search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Μαριάνα Πυργιώτη: Σε ποιον θέλει να στήσει… άγαλμα η δημοσιογράφος;

14.03.2022 11:14
pyrgioti

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου έκανε την Παρασκευή μια ανάρτηση που έγινε viral και έγινε αφορμή για τρολάρισμα στα social media.

Συγκεκριμένα η συγγραφέας έγραψε στο Facebook ότι αγόρασε πρόσφατα έναν υπολογιστή, αλλά δεν πρόσεξε ότι το πληκτρολόγιο είναι μόνο στα… αγγλικά. Μάλιστα ζήτησε συμβουλές από τους διαδικτυακούς φίλους της καθώς δεν ξέρει τυφλό σύστη,.

Η ανάρτηση της Χρύσας Δημουλίδου:

«ΣΟΣ Παιδιά προχθές πήρα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ Γλυφάδας έναν υπολογιστή HUAWEI, ΜΕ 14άρα οθόνη #1.100# ευρώ που μου άρεσε πολύ διότι το mac μου μου, τελευταία το πληκτρολόγιο του μου κάνει νερά και αυτόν τον πήρα μόνο για να γράφω τα βιβλία μου. Και σήμερα που τον άνοιξα, ανακάλυψα πως το πληκτρολόγιο του είναι μόνο αγγλικό. Εγώ δεν ξέρω τυφλό σύστημα, ο πωλητής δεν με ενημέρωσε και ούτε είχα ιδέα πως κυκλοφορούν κάποιοι υπολογιστές μόνο στα Αγγλικά, στην Ελλάδα ζω όχι Αγγλία και όταν τον είδα στην έκθεση, δεν πρόσεξα καν ότι ήταν μόνο στα αγγλικά. Σημειωτέον όλοι οι υπολογιστές που είχα ως τώρα είχαν και ελληνική και αγγλική γραμματοσειρά μαζί. Τι κάνω τώρα??».

Η Μαριάνα Πυργιώτη με αφορμή την ανάρτηση της Δημουλίδου έκανε το εξής καυστικό σχόλιο στο Twitter: «Aυτό το παιδί στον ΓΕΡΜΑΝΟ Γλυφάδας, θέλω να του στήσω άγαλμα! Να ‘σαι καλά αγόρι μου! Να σε χαίρεται η μανούλα σου για το καλό που μας έκανες».

Διαβάστε επίσης:

Έχει Κυψέλη η Μόσχα;

Chart Show: Δυναμική πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή – Οι αντιδράσεις στα Social Media

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν «ξεσκεπάσουν» τις δολοφονίες, όλα αλλάζουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:06