search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Πάτρα: Καταγγελίες «φωτιά» για τη μητέρα των τριών παιδιών – «Το δικό σου παιδί μωρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»

14.03.2022 11:50
people-gccffc08e6_1920

Μια καταγγελία για προκλητική και βίαιη συμπεριφορά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας» μίλησε με τη μητέρα της 30χρονης σήμερα γυναίκας, που διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον Μάνο Δ., από τον οποίο και έμεινε έγκυος πριν εκείνος συνάψει σχέση με τη γυναίκα που απέκτησε στην πορεία τα τρία παιδιά, που πέθαναν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια.

Όπως μεταφέρει το pelop.gr, η μητέρα κατήγγειλε πως η οικογένεια του Μάνου δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι «προσέφεραν» και 500 ευρώ στην οικογένεια της νεαρής, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε.

Η μητέρα, ωστόσο, έδωσε έμφαση κυρίως σε όσα συνέβησαν αργότερα με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Π. – η οποία «δεν χώνευε» την «πρώην» του συζύγου της.

Τα τρία περιστατικά είναι χαρακτηριστικά.

«Με τράβαγε από τα μαλλιά, φώναζε και έβριζε»

«Ημουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον Μάνο και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην «γαμπρό» μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω “γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου”.

Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ» λέει η γυναίκα.

Άγριο επεισόδιο στο γήπεδο

Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της πρώην του Μάνου είχε σχέση με την μία ποδοσφαιρική ομάδα και είχε μεταβεί με την γυναίκα του και τη νεαρή κόρη της να παρακολουθήσουν. Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο Μάνος. Η κόρη καθόταν στην κερκίδα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η Ρούλα Π. μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα. Το παιδάκι ήταν τότε… μηνών!

Μόλις την είδε… άρχισε να τη βρίζει, προφανώς πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο… για τον Μάνο! Εγινε της κακομοίρας. Ο πατριός της κοπέλας σηκώθηκε και επιτέθηκε στη Ρούλα, ενώ στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας του Μάνου, γνωστός αθλητικός παράγοντας της περιοχής με σκοπό να «χωρίσει» τους εμπλεκόμενους και να επικρατήσει ηρεμία. «Δεν θυμάμαι, νομίζω ότι είχε φθάσει και Αστυνομία», δηλώνει η μητέρα της κοπέλας στην «ΠτΔ».

Οι ύβρεις και η σοκαριστική ανάρτηση

Το τρίτο επεισόδιο σύμφωνα με την καταγγελία είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο Μάνος, η Ρούλα και η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, όταν συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν η πρώην του Μάνου και ο τότε σύντροφός της.

Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, η Ρούλα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε:

«Το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει».

Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα, ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Χαρακτηριστικό είναι το tweet του αδελφού της 30χρονης σήμερα πρώην συντρόφου του Μάνου, που δημοσιεύει η εφημερίδα:

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του

Ανδραβίδα: Ερευνούν την εμπλοκή του δολοφόνου στην εξαφάνιση δύο μεταναστών – Τους ειχε απειλήσει με όπλο

Πάτρα: Ανατροπή με τη Μαλένα – «Κατά 99% δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:40