search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 11:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 21χρονος – Είχε επιτεθεί σε ποδοσφαιριστή του Άρη

14.03.2022 09:59
peripoliko new

Στην ταυτοποίηση ενός 21χρονου προχώρησε η αστυνομία για την αναίτια επίθεση, που δέχθηκε ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη, στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, στην πλατεία Μοριχόβου της Θεσσαλονίκης.

Οπως αναφέρει το thesstoday.gr σε βάρος του 21χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για σωματική βλάβη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 30-12-2021, ομάδα ατόμων προσέγγισε τον καταγγέλλοντα που βρισκόταν μαζί με φίλο του στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Μοριχόβου) και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, ο 21χρονος του προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Διαβάστε επίσης

Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του

Καιρός σήμερα: Επιμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες – Πότε έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 11:38