search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:36
MENU CLOSE

Πάτρα: Η απάντηση της οικογένειας στις καταγγελίες για τα τρία επεισόδια (video)

15.03.2022 08:39
mother_baby16

Τη δική της εκδοχή για όσα κατήγγειλε η μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου Δ, έδωσε η οικογένεια των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Με δηλώσεις στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η μητέρα υποστήριξε τα εξής:

«Όπως πέθανε το δικό μου παιδί να πεθάνουν και τα δικά σου. Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτή η φράση. Το περιστατικό έγινε σε κηδεία τρίτου προσώπου, δεν είχε καλά – καλά σαραντίσει η Τζωρτζίνα. Αυτή έβγαινε από άλλη κηδεία στην εκκλησία του Αγίου Μηνά. Εγώ έμπαινα σε κηδεία για την κηδεία του θείου μου. Η μάνα της κοπέλας πέρασε από μπροστά μας και είπε απευθυνόμενη προς τον Μάνο: “Όπως πέθανε το δικό μου παιδί να πεθάνουν και τα δικά σου”. Εάν ήταν τόσο σοβαρό το επεισόδιο, όπως λέει η ίδια, γιατί δεν κάλεσε την Αστυνομία;», απαντά η οικογένεια στις καταγγελίες που έγιναν από μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου, πατέρα των τριών κοριτσιών που εξέπνευσαν στην Πάτρα.

«Εμείς δεν την έχουμε δει ποτέ με σύντροφό της στο δρόμο, δεν έχουνε δηλαδή συναντηθεί ποτέ. Μάλιστα, πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από το καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μας είδε. Μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας», υποστήριξε στο STAR.

«Όσον αφορά το περιστατικό στο γήπεδο, είναι ψευδές ότι η αστυνομία είχε έρθει. Ήταν η πρώην σύντροφος, η μητέρα, ο πρώην πατριός της και δύο καθαρίστριες από την εταιρεία καθαρισμού, ιδιοκτήτρια της οποίας είναι η μητέρα της κοπέλας. Και μου επιτέθηκαν οι δύο καθαρίστριες. Και μάλιστα ο Μάνος δεν έπαιζε μπάλα, αλλά ήταν μαζί μου στις κερκίδες, ενώ παρών στο συμβάν ήταν και ο πατέρας του Μάνου, ο οποίος κρατούσε τις ισορροπίες», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τους 21 κατηγορούμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:31