search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:30
MENU CLOSE

Μήνυμα Τσίπρα με νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Μέτρα για την ακρίβεια τώρα» (Video)

16.03.2022 11:10
alexis_tsipras

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με το οποίο η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά ξανά την λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας.

Το σποτ ξεκινά με επιλεγμένες «οδηγίες προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας» που δίνουν όλο αυτόν τον καιρό τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας συστήνει στους πολίτες «να κλείνουν τον θερμοσίφωνα», ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας λέει ότι οι πολίτες «πρέπει να κάνουν έναν καλό σχεδιασμό» πριν πάνε στο σούπερ μάρκετ ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι όσοι θέλουν να ληφθούν μέτρα για τα καύσιμα το κάνουν «για να κερδίσει ο κάτοχος της Καγιέν περισσότερα από τον φτωχό».

Επίσης το σποτ περιλαμβάνει την περιβόητη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκης ότι «οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο» και του Άρη Πορτοσάλτε ότι «βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…».

Τέλος, υπάρχει και η δήλωση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ότι «οι αποταμιεύσεις που έχουν συσσωρευτεί είναι αποταμιεύσεις που μπορεί να βγάλουν ένα νοικοκυριό ή μια επιχείρηση από μια δύσκολη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα», ενώ το σποτ θυμίζει ακόμη ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να προχωρήσει στη λήψη μέτρων δήλωνε με την γνωστή του απάθεια ότι «κάποια στιγμή θα τελειώσει ο χειμώνας».

«Σκέφτονται αλλιώς γιατί ζουν αλλιώς» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και παρουσιάζει τα άμεσα αιτήματά του για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

«Μέτρα τώρα όπως κάνουν οι κυβερνήσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να μείνει η κοινωνία όρθια» καταλήγει το σποτ.

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Χρειαζόμαστε τον ευρωστρατό για να διαφυλάξουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει την αισχροκέρδεια»

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό ζήτησε ο Κουτσούμπας για τον «αντικομμουνισμό της ΔΑΠ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:30