search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:33
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία – Συγκλονιστικό βίντεο: Άμαχος με σηκωμένα χέρια εκτελείται εν ψυχρώ από Ρώσους στρατιώτες

16.03.2022 10:28
dolofonia_new

Σοκ προκαλεί βίντεο που μετέδωσε το ZDF και δείχνει, Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία να εκτελούν εν ψυχρώ έναν άμαχο ο οποίος έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Το επίμαχο υλικό καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου του 2022 από drone, κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα. Όπως επισημαίνει το ZDF, δύο ξεχωριστά κλιπ εστάλησαν στην εκπομπή Frontal από ανώνυμη πηγή, και περιείχαν τα σοκαριστικά πλάνα, που τραβήχτηκαν στον αυτοκινητόδρομο Ε40, λίγα χιλιόμετρα δυτικά από το Κίεβο.

Το drone κατέγραψε τη θέση ενός ρωσικού τεθωρακισμένου μερικά μέτρα μακριά από ένα βενζινάδικο. Το τανκ φέρει τα αναγνωριστικά των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Μπροστά του βρίσκεται ένα μπλε αμάξι, που φαίνεται να έχει υποστεί ζημιές από σφαίρες, και στα δέντρα δίπλα από αυτό οι μικρές αλλά χαρακτηριστικές σιλουέτες στρατιωτών που κρατούν όπλα.

Το κανάλι εξηγεί στη σελίδα του ότι, προκειμένου να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του βίντεο αναζήτησε τον χειριστή του drone που τράβηξε τα πλάνα και μίλησε μαζί του. Πρόκειται για έναν έμπορο ηλεκτρικών ειδών που δεν δίστασε να καταταγεί ως εθελοντής όταν οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Ουκρανία, για να υπερασπιστεί την πατρίδα του.

Σύμφωνα με το ZDF, η αυθεντικότητα του βίντεο έχει επιβεβαιωθεί και με άλλους τρόπους, αφού τα πλάνα περιέχουν χρονική σήμανση και έχει γίνει η απαιτούμενη διαδικασία διασταύρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Νότια Κορέα: Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αλλά απέτυχε

Ουκρανία: Kόλαση εκρήξεων τη νύχτα σε Κίεβο, Λβιβ και Οδησσό (Videos)

Αμπράμοβιτς: Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:33