ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 05:39
MENU CLOSE

Ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν 10 ανθρώπους στην ουρά για ψωμί, αναφέρει η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο

16.03.2022 15:32

Η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι οι ρωσικές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν 10 ανθρώπους που στέκονταν στην ουρά για να προμηθευτούν ψωμί στην πόλη Τσερνίχιβ της Ουκρανίας.

— U.S. Embassy Kyiv (@USEmbassyKyiv) March 16, 2022

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, η επίθεση έγινε το πρωί, την ώρα που μια ομάδα ανθρώπων έκανε ουρά για να πάρει ψωμί στην πόλη Τσερνίχιβ, που βομβαρδίζεται καθημερινά την τελευταία εβδομάδα.

Νωρίτερα, ο σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Μιχαΐλο Ποντόλιακ, δήλωσε ότι σημειώθηκε «ριζική αλλαγή» μεταξύ των ουκρανικών και ρωσικών δυνάμεων μετά την έναρξη αντεπιθέσεων του Κίεβου σε «αρκετές επιχειρησιακές περιοχές».

Έχει αλλάξει ουσιαστικά τις «διαθέσεις των δύο μερών», έγραψε στο Twitter, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Σενάριο σοκ! Οι 9 στους 10 θα βρεθούν αντιμέτωποι με την φτώχεια

Η πρόταση της Ρωσίας για αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας και η απάντηση του Κιέβου

Μαρίνα Οβσιανίκοβα: Η δραματική ανάκριση και η πρωτοβουλία Μακρόν για την προστασία της (Video/Photo)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27
Exit mobile version