search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:55
MENU CLOSE

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για τα μέτρα στήριξης

16.03.2022 12:05
mitsotakis new

Τηλεοπτικό μήνυμα αναμένεται να απευθύνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εντός της ημέρας. 

Θέμα του μηνύματος είναι το νέο πακέτο μέτρων κατά των ανατιμήσεων, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί αύριο, Πέμπτη από τους αρμόδιους υπουργούς. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή νοσεί από κορωνοϊό, θα απευθύνει το μήνυμά του προς τους πολίτες από το σπίτι του όπου και βρίσκεται σε απομόνωση παρουσιάζοντας το περίγραμμα των μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις ενάντια στην ακρίβεια που θα είναι εστιασμένα σε τρεις πυλώνες: Οριζόντιες δράσεις στήριξης στο ενεργειακό πεδίο, οικονομική ενίσχυση των ευάλωτων με την «επιταγή ακρίβειας» και μέτρα αντιμετώπισης των ανατιμήσεων στα καύσιμα

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Τσίπρα με νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Μέτρα για την ακρίβεια τώρα» (Video)

Ανδρουλάκης: «Χρειαζόμαστε τον ευρωστρατό για να διαφυλάξουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει την αισχροκέρδεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:48