search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Ουκρανία: Στο πλευρό των θυμάτων του πολέμου ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Photo)

18.03.2022 15:30
dicaprio18322.new

Ο σταρ του Χόλυγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε μία σπάνια ανάρτηση στο Instagram για να υποστηρίξει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο πρωταγωνιστής του «Τιτανικού» ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων βρίσκονται στο πλευρό των προσφύγων.

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα – από τους αγαπημένους τους μέχρι τα στοιχειώδη για την επιβίωση», έγραψε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

«Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως η @SavetheChildren και η @careorg @IRC βρίσκονται εκεί αφιερώνοντας προσωπικό και πόρους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι θαυμαστές του ανταποκρίθηκαν ενθέρμως. «Σε ευχαριστώ που χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου για να βοηθήσεις τον λαό της Ουκρανίας», έγραψε ένας από αυτούς.

Η οργάνωση CARE σχολίασε: «Σε ευχαριστούμε που υποστηρίζεις τους Ουκρανούς που έχουν ανάγκη».

Στην πρώτη από τις φωτογραφίες που ανέβασε, από την διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση Save the children, απεικονίζεται ένας εθελοντής που συνοδεύει μία γυναίκα με τα δύο μικρά παιδιά της.

Σε άλλη μία φωτογραφία, φαίνονται οι φλόγες που καταστρέφουν ένα κτήριο που έχει χτυπηθεί. Ο ηθοποιός την απέδωσε στην οργάνωση CARE, που αγωνίζεται για την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μια φωτογραφία, από την Rescue.org  δείχνει μια γυναίκα που κλαίει κρατώντας αγκαλιά μιαν άλλη γυναίκα.

Στην αρχή της εβδομάδας είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός έκανε δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία, αλλά διαψεύσθηκε. Σύμφωνα με αυτές τις φήμες ο Ντι Κάπριο έχει μία πρόγονο που καταγόταν από την Οδησσό της Ουκρανίας, αλλά ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν έχει «κανένα μέλος της οικογένειάς του από την Οδησσό ή από οποιοδήποτε μέρος της Ουκρανίας».

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου κατά Πούτιν: «Ντροπή για όλους μας αυτό που κάνει στην Ουκρανία» (Photo)

Τέλος και με τον νόμο το RT από την Αγγλία

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα αναλάβει να ανακατασκευάσει το μαιευτήριο της Μαριούπολης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:20