search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:00
MENU CLOSE

Τσακαλώτος σε Πέτσα για τον Μαρξ: «Δεν θα τον σώζει ούτε η λίστα του»

18.03.2022 21:20
tsakalotos_new

Καυστική απάντηση έδωσε ο πρώην υπουργός οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, με αφορμή την δήλωση του δεύτερου ότι «η κυβέρνηση ακολουθεί μαρξιστική πολιτική».

«Τον κ. Πέτσα δεν θα τον σώζει ούτε η λίστα του» σχολίασε δεικτικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «με αυτή τη λογική, τα 13 ευρώ τον μήνα είναι σοβαρή και επαρκής ενίσχυση, η λύση στην ακρίβεια είναι το να κρατάμε μικρό καλάθι, και η γη είναι επίπεδη».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τα στελέχη της κυβέρνησης να σοβαρευτούν χαρακτηρίζοντας τα μέτρα της Μητσοτάκη για την ακρίβεια ανεπαρκή: «Να σοβαρευτούμε. Είπα και χθες, και δεν θα κουραστούμε να το λέμε, ότι τα μέτρα και είναι απόλυτα ανεπαρκή, και έρχονται πολύ αργά. Όσο και αν σπεύδουν κάθε τρεις μέρες να ανακαλύπτουν «αποστάσεις» μου, η πραγματικότητα της αδιαφορίας και της κοροϊδίας Μητσοτάκη δεν κρύβονται».

«Αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα. Αντί να δώσει περισσότερα στον κόσμο που του τελειώνει ο μισθός στις 15 του μήνα δίνει ελαφρύνσεις σε όσους έχουν δεκάδες σπίτια. Ζούνε σε άλλον κόσμο» ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Οι δήθεν ενισχύσεις που δίνει κάθε φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αποσπασματικές και απέχουν παρασάγγας από την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση μας σε ευάλωτους, μικρομεσαίους, ανέργους, συνταξιούχους» τόνισε ο πρώην υπουργός.

«Μπορεί λοιπόν οι πολιτικές της ΝΔ να αναγκάζουν τον κόσμο να κρατάει μικρό καλάθι στο σουπερμάρκετ αλλά ο κόσμος θα αναγκάσει την ΝΔ να κρατήσει μικρό καλάθι στις εκλογές. Και τότε τον κ. Πέτσα δεν θα τον σώζει ούτε η λίστα του» κατέληξε ο κ. Τσακαλώτος.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ – Κεντρική Επιτροπή: Χωρίς τον Μανώλη Χριστοδουλάκη η συνεδρίαση – Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο Οικονόμου ξεκίνησε το briefing με… Καββαδία!

Γιάννης Λοβέρδος: Έχασα 130 κιλά και για να «βουλώσω στόματα» – Λάθος η δήλωση για τη συνεπιμέλεια (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09