search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:11
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε δείξει το στήθος της» (Video)

20.03.2022 21:29
lianis

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου στον ΣΚΑΪ, παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία, τον φόβο του θανάτου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάνης παραδέχθηκε πως «με τους Ρεπόρτερ είχαν πάρα τα μυαλά μου πάρα πολύ αέρα! Αφού βγαίναμε έξω και είχαμε γίνει σταρ! Ήμασταν καβαλημένα καλάμια και οι τρεις. Έβλεπες ότι βγαίνεις έξω και δεν σου παίρνουν λεφτά, ποτέ δεν μου πήρε λεφτά το ταξί».

«Με τον θάνατο δεν συμφιλιώνομαι, δεν είναι και πολύ ωραίος τύπος. Ο επιφανής Μίκης Θεοδωράκης έλεγε «κάθε απόγευμα έρχεται από εκεί απέναντι ένας που παριστάνει τον μάγκα και μου κλείνει το μάτι». Αναρωτήθηκα αν ήταν αναρχικός και μου απάντησε, ο θάνατος», είπε επίσης.

Επίσης, δήλωσε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Τότε που ήταν οι αρχές και είχε χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήξερε την σχέση μου με την Αιμιλία Υψηλάντη και με ρωτούσε ποια είναι ποιο ωραία. «Εγώ ή η Αιμιλία;». Και της λέω «η Αιμιλία» και το εννούσα. Είναι πολύ πιο όμορφη η Αιμιλία από την Αλίκη. Ήταν τουλάχιστον. Και μου λέει, «καλά τίποτα δεν σου αρέσει επάνω μου;». Της είπα πως μου αρέσει το στήθος της. «Παρ’ το» μου λέει και ανοίγει το κιμονό».

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Ηλιόπουλου στον Οικονόμου: «Νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πολίτες»

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Θα έρθει στη δίκη ακόμα και με καροτσάκι» (Video)

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι απαντά ψυχοθεραπεύτρια για την «ψυχρή» στάση της μητέρας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:09