search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:16
MENU CLOSE

Αλέν Ντελόν: Υπέρ της ευθανασίας ο Γάλλος ηθοποιός (Video)

21.03.2022 18:00
delon_21322_new

O 86χρονος σήμερα γόης ηθοποιός Αλέν Ντελόν και μεγάλος καρδιοκατακτητής στα νιάτα του, δηλώνει υπέρ της ευθανασίας.

Στις συνεντεύξεις του, είχε ήδη πει ότι θα ήθελε να πεθάνει οικειοθελώς, γιατί το βρίσκει λογικό και φυσικό. Ο γάλλος ηθοποιός έχει αποκτήσει από το 1999 και την ελβετική υπηκοότητα, ενώ από το 2019 ζει στην Ελβετία, όπου η ευθανασία είναι αποδεκτή. 

Ο γιος του,  Άντονι αποκάλυψε στο RTL ότι του έδωσε την υπόσχεση να τον συνοδεύσει μέχρι το τέλος του. Στην αυτοβιογραφία του, Between Dog and Wolf, ο Άντονι Ντελόν αποκάλυψε μια οικεία συνομιλία που είχε με τον πατέρα του Αλέν Ντελόν για τις τελευταίες του μέρες.

Στο βιβλίο του, ο συγγραφέας εξηγεί ότι αυτό που τον παρακίνησε να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον πατέρα του, ήταν ο θάνατος της μητέρας του Άντονι, από την οποία ο Αλέν Ντελόν είχε χωρίσει το 1968.

Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 79 ετών στις 21 Ιανουαρίου 2021 από καρκίνο, αφήνοντας τον γιο της και τον πρώην σύζυγό της να θρηνούν.

Εάν και ο θάνατός της προέκυψε φυσιολογικά, είχε ωστόσο σχεδιάσει να καταφύγει στην ευθανασία. Αυτή η απόφασή της, οδήγησε τον Άντονι Ντελόν σε μία συζήτηση με τον πατέρα του, που ο ίδιος είχε υποστεί εγκεφαλικό το 2019. «Μια μέρα ο πατέρας μου Αλέν Ντελόν μου είπε,  «Τόνι, αν μια μέρα μου συμβεί κάτι και είμαι σε κώμα, συνδεδεμένος για να ζήσω, θέλω να με βγάλεις από την πρίζα. Θέλω να μου το υποσχεθείς».

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Μπισμπίκης: Τα «καυτά» φιλιά στην πίστα και το χειροκρότημα του κοινού (Video)

Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε δείξει το στήθος της» (Video)

Ιρίνα Αμπράμοβιτς: Κρυμμένη και τρομοκρατημένη στη βίλα της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:12