search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:05
MENU CLOSE

Βανδή – Μπισμπίκης: Τα «καυτά» φιλιά στην πίστα και το χειροκρότημα του κοινού (Video)

21.03.2022 10:31
mpismpikis-vandi-new

Πιο διαχυτικοί από ποτέ είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης οι οποίοι χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους, δε διστάζουν να ανταλλάσσουν φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πήγε στην Κύπρο καθώς όπως είναι γνωστό η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια με εκείνη να του αφιερώνει με νόημα ένα κομμάτι.

Μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, μάλιστα, τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα «καυτό» φιλί» με τους θαμώνες να τους χειροκροτούν ασταμάτητα…

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός δεν έκρυψε πόσο ερωτευμένος νιώθει με την τραγουδίστρια.  «Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της», ανέφεφε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε με το metoo» (Video)

Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε δείξει το στήθος της» (Video)

Ελισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – To σπαρακτικό αντίο στον πατέρα της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:02