search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Η τεράστια πινακίδα του Morbius που κόβει την ανάσα και έγινε viral (Video)

23.03.2022 21:20
Untitled design

Ενόψει της πρεμιέρας του Morbius, της νέας Marvel ταινίας της Sony Pictures, η εταιρία εντείνει το marketing γύρω από το φιλμ με πρωταγωνιστή τον Jared Leto. Σε μια από τις πιο έξυπνες διαφημίσεις που έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους του Μιλάνο της Ιταλίας, φαίνεται να καραδοκεί το βαμπίρ της Marvel.

Κυριολεκτικά πρόκειται για μια διαφήμιση που προκαλεί… jumpscare σε όποιον την δει καθώς μέσα από την αφίσα της πινακίδας ξεπετάγεται ο Morbius. Έτσι, κατάφερε να γίνει ήδη viral στα social media, ενώ λέγεται πως η Sony Pictures έχει ετοιμάσει κι άλλες παρόμοιες εκπλήξεις σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο.

Δείτε τη διαφημιστική πινακίδα:

Κι άλλη μια προωθητική ενέργεια που έγινε viral είναι τα φίλτρα στα social media που σας μετατρέπουν σε Morbius.

Το cast του φιλμ συμπληρώνουν οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Η σύνοψη του Morbius:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2022.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ λέει ότι περιστασιακά… χρησιμοποιεί τη Δύναμη των Τζεντάι

Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω υποστεί bullying – Στο Δημοτικό με φώναζαν “Λουλού”» (Video)

Γκουΐνεθ Πάλτροου: Το μεγάλο κόλπο… του κόλπου της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09