search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Σκανδαλίδης: «Είναι μεγάλες ελαφρύνσεις για τους λίγους και ψίχουλα για τους πολλούς» (Video)

23.03.2022 18:00
skandalidis_23322_new

Το μοτίβο της κυβέρνησης παραμένει σταθερά το ίδιο και απαράλλακτο: μόνιμα μέτρα για τους έχοντες, προσωρινά και ανεπαρκή για τους μη έχοντες, τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή ο αγορητής του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την ακρίβεια.

«Είναι μεγάλες ελαφρύνσεις για τους λίγους και ψίχουλα για τους πολλούς και τους πλέον αδύναμους» είπε ο κ. Σκανδαλίδης και συνέχισε: «Αυτό το μόνιμο και αδιαπραγμάτευτο μοτίβο που αποτελεί την ψυχή τής συντηρητικής ιδεολογίας και κατεύθυνσης σε όλες τις πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής ισχύει στο ακέραιο τόσο στα μέτρα σας, όσο και στον χειρισμό του ΕΝΦΙΑ που εισάγει το σημερινό νομοσχέδιο.»

«Σας υπενθυμίζω ότι το τετράμηνο λόγω αύξησης των τιμών εισπράξατε πάνω από ένα δισεκατομμύριο έσοδα από τον ΦΠΑ και από αυτά επιστρέφετε ψίχουλα στη βενζίνη, ασήμαντο επίδομα στους φτωχούς, ανεπαίσθητη βοήθεια για τους μη έχοντες» υπογράμμισε ο κ. Σκανδαλίδης.

Σημειώνεται ότι οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν στο νομοσχέδιο τροπολογία υπέρ της διατήρησης της παραδοσιακής ονομασίας «τσίπουρου» και «τσικουδιάς» για τους μικρούς αποσταγματοποιούς (διήμερους).

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στη Βουλή: Υπεράσπιση των μέτρων, «αιχμές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγελία φορολόγησης υπερκερδών στην ενέργεια

Τσίπρας: Τα χειρότερα είναι μπροστά μας και ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται μην τυχόν φορολογήσει τα υπερκέρδη ολίγων ιδιωτών

Κουτσούμπας: Μόνο το ΚΚΕ προβάλλει την αξιοποίηση όλων των ενεργειακών πηγών προς όφελος των λαϊκών αναγκών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:16