search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Παγώνη: Βιαστική η απόφαση να καταργηθούν οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους (Video)

24.03.2022 09:42
maska-new

Την άποψη ότι η κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους αποφασίστηκε πιο νωρίς από ότι έπρεπε εξέφρασε η Ματίνα Παγώνη.

«Όσον αφορά στην κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού είναι πολύ νωρίς γι’ αυτό. Επιπλέον, και η άρση του μέτρου της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει τόσο νωρίς, και είδαμε αμέσως αύξηση των κρουσμάτων», επισήμανε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ μιλώντας στο Mega.

Σχετικά με την πορεία της πανδημίας και τα εμβόλια, η Ματίνα Παγώνη σχολίασε ότι «με την Όμικρον 2 που είναι πολύ μεταδοτική, υπάρχουν ολόκληρες οικογένειες που έχουν νοσήσει, απλώς εκείνοι που έχουν εμβολιαστεί δεν θα νοσήσουν βαριά. Μόνο για τους έχοντες υποκείμενα νοσήματα υπάρχει η σκέψη για 4η δόση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε παραλλαγή Όμικρον», ανέφερε.

Τέλος, σχολιάζοντας την κατάργηση του προστίμου των 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών, η Ματίνα Παγώνη χαρακτήρισε το μέτρο λογικό καθώς «οι άνθρωποι δεν έχουν να πληρώσουν».

Διαβάστε επίσης:

Νωρίτερα φέτος οι εξετάσεις για τα πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια – Πότε θα γίνουν

ΕΛΤΑ: Κανονικά οι υπηρεσίες και η αποστολή της αλληλογραφίας μετά την κυβερνοεπίθεση

ΕΟΔΥ: Τα σημεία για να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:51